24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

Penutur dikonfirmasi Seatrade Cruise Asia

0a1_474
0a1_474
ditulis dening editor

LONDON, Inggris - Kepala gambar saka garis pelayaran utama lan profesional industri utama ing Busan, Korea kanggo Seatrade Cruise Asia sing ana ing Pameran Busan lan Conventio

Print Friendly, PDF & Email

LONDON, Inggris - Kepala gambar saka garis pelayaran utama lan profesional industri utama ing Busan, Korea kanggo Seatrade Cruise Asia sing ana ing Pameran lan Pusat Konvensi Busan wiwit tanggal 11-12 Juni 2015.

Pamicara sing dikonfirmasi saiki kalebu: Ted Blamey Principal, CHART Management Consultants; Chief Executive Officer Alan Buckelew, Karnaval Corporation & Plc; Mick Fogg Manajer Kelautan & Operasi Asia Pasifik, Ponant; Michael Goh SVP, Penjualan Global, Pelayaran Bintang; Michael Hackman EVP, Operasi Kelautan lan Pembangunan Kapal Anyar, Genting Hong Kong Terbatas; Manajer Umum Helen Huang China, Layanan Pengiriman Costa Costa (Shanghai); Anthony Kaufman SVP, Operasi Asia, Cruises Putri; Presiden Ki-Tack Lim, Otoritas Pelabuhan Busan; Dr Zinan Liu, VP China & Asia Lor, RCCL lan Ketua, CLIA Asia Lor; Pamilik Ngatur Eero Makinen, Emamnoa; Darius Mehta, VP, Program Udara & Lahan, Pelayaran Silversea; Sture Myrmell SVP, P&O Cruises; Konsultan Utama Stephen Payne, PFJ Maritime Marine; Direktur Komersial Kelvin Tan, Asia Pasifik, Pelayaran Selebriti lan John F Tercek VP, Pangembangan Bisnis Komersial & Anyar, Royal Caribbean Cruises Ltd.

Uga ngrembug babagan masa depan industri pelayaran ing Asia, lan potensine ing babagan pasar sumber, geografi wilayah kasebut uga bakal dadi topik musyawarah, ndeleng pelabuhan endi sing paling apik kanggo jalur pelayaran. industri riset itineraries seger. Kajaba iku, panel bakal ngrembug babagan skala lan kesempatan kanggo galangan kapal Asia, uga infrastruktur pelabuhan lan investasi.

Ngrampungake sesi konferensi, pameran iki bakal nuduhake tujuan, pejabat pariwisata, asosiasi pelayaran, operator tur, agen pelabuhan lan pemasok sing nampilake produk lan layanane menyang profesional industri pelayaran. Acara kasebut uga bakal kalebu program pelatihan agen perjalanan, lan program sosial lengkap kanggo para delegasi sing nekani.

Seatrade Cruise Asia dianakake dening Otoritas Pelabuhan Busan, Kutha Metropolitan Busan, Organisasi Pariwisata Korea lan Jaringan Kenyamanan Korea Korea.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.