24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

LHR: Paling sibuk Maret kepungkur

LHR
LHR
ditulis dening editor

Bandara London Heathrow minangka sing paling rame ing wulan Maret kanthi rekor 5.95 yuta penumpang sing lelungan liwat hub Inggris, kenaikan 3.4% ing Maret 2014 nalika bandara entuk manfaat saka E sing sadurunge

Print Friendly, PDF & Email

Bandara London Heathrow minangka sing paling rame ing wulan Maret kanthi rekor 5.95 yuta penumpang sing lelungan liwat pusat Inggris, kenaikan 3.4% ing wulan Maret 2014 nalika bandara entuk manfaat saka kesibukan ing paskah sadurunge.

Pesawat sing luwih gedhe, luwih lengkap, luwih tenang ing Heathrow terus dadi driver kanggo tuwuh penumpang. Kursi saben pesawat mundhak 1.6% dadi 206.4, dene faktor muatan nambah 1.6 poin persentase dadi 73.3%. Penumpang saben pesawat mundhak 3.2% dadi 151.3.

Ing pasar sing lagi maju, volume penumpang utamane kuwat banget ing Meksiko sing nganti 26.5%, China munggah 20.2% lan Timur Tengah & Asia Tengah nganti 7.6%. Segmen Amerika Utara nerusake kinerja sing kuat kanthi volume mundhak 6.0%.

Heathrow tetep nampani panampa penumpang sing saya akeh sing nggawe rute jarak jauh kaya sing bisa ditindakake, kanthi volume saben taun munggah 4.3%.

Volume kargo nyathet tuwuhing 2.9% umume, kalebu paningkatan 53.0% menyang Meksiko, 28.8% menyang Turki, 9.1% menyang Brasil lan 6.9% menyang India
Vietnam Airlines ngrayakake penerbangan perdana menyang Heathrow tanggal 31 Maret, nuduhake maneh seri campuran unik saka penumpang langsung lan transfer premium.

Laporan pungkasan Pasukan Tugas Konektivitas Nasional babagan link udara regional nemokake manawa minangka hub UK Heathrow paling apik kanggo nyebar manpaat ekspansi bandara nganti wiyar ing saindenging Inggris.

Heathrow ngumumake langkah-langkah sing bakal nambah konektivitas regional - kalebu diskon diskon £ 10 kanggo penumpang domestik lan dana pangembangan rute £ 10 yuta kanggo ndhukung limang rute domestik anyar sajrone telung taun - nalika nyengkuyung pesawat sing luwih resik lan luwih tenang Pusat UK.

CEO Heathrow John Holland-Kaye ujar:

"Kabeh pertumbuhan ing donya ana ing pasar sing adoh banget kayata China, Vietnam lan Meksiko - kita bisa nggawe lapangan kerja ing saindenging Inggris yen nggawe gampang tekan ing endi wae ing UK.
This month we have announced measures to help airlines establish services from UK airports to Heathrow, including lower charges for domestic passengers and a route development fund. Along with easyJet’s recent announcement that it plans to operate new domestic routes from Heathrow, this demonstrates our commitment that expanding Heathrow will connect all of Britain to global growth. Now, let’s get on with it.”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.