Curaçao kanggo nambah franchise internasional kanggo penawaran hotel kasebut

0a1a_163
0a1a_163
ditulis dening editor

WILLEMSTAD, Curaçao - Dina iki, CMC Real Estate NV ngumumake rencana mbukak hotel merek Courtyard by Marriott pertama ing Curaçao, ing wilayah Rif, Otrobanda.

Print Friendly, PDF & Email

WILLEMSTAD, Curaçao - Dina iki, CMC Real Estate NV ngumumake rencana mbukak hotel merek Courtyard by Marriott pertama ing Curaçao, ing wilayah Rif, Otrobanda.

177- kamar lan kamar hotel Courtyard by Marriott sing dijadwalake dibukak ing 2017, bakal mapan ing jejere bank jaminan sosial SVB lan madhep karo Dermaga Mega. Properti kasebut bakal dadi bagean saka pembangunan campuran sing bakal kalebu kondom, ruang ritel, area hiburan, telung restoran, lan kasino.

Proyek kasebut minangka inisiatif saka Investasi Emas Curacao NV lan dadi pemegang saham telung partai lokal, yaiku Investasi Emas Curacao NV dhewe, Dana Pensiun Vidanova lan Dana Pensiun Yayasan Isla Curacao uga loro pangembang lan operator hotel lan kasino internasional. Rong sing terakhir yaiku Interamerican Promo Hotels Inc., saka Amerika Serikat, lan BE Boulevard, saka Guayaquil, Ekuador.

Proyek kasebut wis ngliwati tahap persiyapan sajrone 4 taun, sajrone diskusi ora mung dianakake karo Marriott International, kanggo entuk franchise, nanging uga pihak-pihak lokal kanggo ngetrapake kabeh langkah-langkah sing ana gandhengane karo pembangunan kasebut. Keputusan kanggo merek Couryard by Marriott adhedhasar pangakuan internasional sing ditawakake ing pasar bisnis lan pariwisata sing diwenehake dening pulau kasebut. Minangka pangembang, CMC Real Estate nganggep merek Courtyard by Marriott pas banget kanggo hotel iki, lan dikombinasikake karo tulang punggung lan mesin penjualane Marriott, kita yakin manawa hotel kasebut bakal sukses banget lan duwe peran gedhe ing kedadeyan Curacao sing terus-terusan. tujuan plancongan lan bisnis ing pasar internasional utama.

Hotel kasebut bakal nampilake lobi bisnis sing nyenengake, lobi bar, toko kopi, lan kolam renang outdoor teras lan teras, pusat kebugaran lan ruang pertemuan sing fleksibel. Kajaba iku, bakal kalebu desain kamar modern modern merek sing intuisi lan pemikir, nyedhiyakake ruang sing fleksibel nanging nyaman sing mbisakake teknologi.

Miturut Pak Craig S. Smith, Presiden wilayah Karibia & Amerika Latin ing Marriott International, perubahan iklim ekonomi ing saindenging jagad lan teknologi saiki wis ngowahi cara lelungan wong. Tamu Marriott pengin ruangan sing nduweni tujuan lan keluwesan sing ndadekake transisi lancar antara santai lan nyambut gawe. Courtyard dirancang kanggo ditawakake
minangka papan sing santai lan fungsional kanggo makarya lan nikmati plancongan kaya sing dikarepake, kaya sing dikarepake. ”

"Kanthi sukses merek ing Amerika Latin lan Karibia, merek Couryard by Marriott wis dadi favorit para turis regional", Laurent de Kousemaeker, Chief Development Officer, Caribbean & Amerika Latin, Marriott International. "Hotel anyar ing Curaçao bakal dadi tonggak penting nalika ekspansi cepet ing Karibia."

Pangarep-arep manawa pangembangan hotel uga ritel, kasino lan area hiburan, sing bakal dikenal minangka Mega Pier Plaza, bakal menehi kontribusi kanggo pangembangan ekonomi positif ing pulau kasebut. Periode pambangunan Courtyard by Marriott Curacao Hotel lan Mega Pier Plaza diprakirake bakal diwiwiti ing paruh kaping loro taun 2015 nalika bukaan empan ditrapake kanggo kuartal kaping pisanan 2017. Sawise rampung, Courtyard by Marriott Curacao Hotel lan Mega Pier Plaza bakal makaryakke udakara 250 wong kanthi langsung lan ora langsung liwat macem-macem kegiatan komersial sing ditindakake saka dununge.

Kerjasama sing ditampa saka Pamrentah Curacao, macem-macem Menteri (Pengembangan Ekonomi, Urusan Umum, Keuangan lan Infrastruktur) uga departemen pamrentah sing beda (ROP, OW lan Domeinbeheer) nggawe Real Estate CMC entuk ora mung tambahan merek hotel internasional kanggo penawaran produk wisata lan bisnis ing pulau kasebut, nanging uga implementasi proyek kanthi ukuran sing cepet lan efektif.

Print Friendly, PDF & Email
Ora ana tag kanggo kiriman iki.

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.