Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Kabar Olahraga News wong Warta Breaking Polandia Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Presiden Polandia tes positif COVID-19

Presiden Polandia tes positif COVID-19
Presiden Polandia tes positif COVID-19
ditulis dening Harry S. Johnson

Presiden Polandia dadi pimpinan paling anyar sing kena virus COVID-19.

Juru bicara presiden Polandia Blazej Spychalski ngumumake ing Twitter manawa Presiden Andrzej Duda wis positif Covid-19.

"Wingi, Presiden Andrzej Duda dites amarga ana virus corona. Asilé positif. Presiden wis krasa sehat. Kita terus kontak karo layanan medis sing relevan, "ujare.

Kepala Staf Presiden Krzysztof Szczerski marang media Polandia manawa Duda ora asimtomatik lan ngisolasi awake dhewe ing omah. Sadurunge dina Jumuah, dheweke wis ngunjungi rumah sakit lapangan lan melu upacara penghargaan ing Istana Presiden ing Warsawa.

Panguwasa Polandia ngenalake rezim pandemi ing pertengahan Maret, sing nganti saiki. Gegayutan karo paningkatan morbiditas sing bubar, ing tanggal 10 Oktober, rezim topeng nyebar ing negara kasebut, diwatesi pambatasan ing perusahaan, nggawe acara massal, lan preinan kulawarga.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.