Airlines Warta Breaking Hong Kong News Mbangun maneh Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Landings Seneng Nganggo "Ngarep" Kong

Landings Seneng Nganggo "Ngarep" Kong
Rangkul "Ngarep" Kong

Luwih saka 100 penumpang numpak pesawat Hong Kong Airlines Penerbangan HX852 dina iki kanggo layanan Hong Kong pertama menyang Hong Kong. Umume mabur karo wong sing dikasihi utawa kanca, para peserta nikmati kegiatan sore bareng kanca-kancane lelungan ing Boarding Gate 8 Bandara Internasional Hong Kong sadurunge numpak pesawat mabur. Penumpang sing paling tuwa umure 92 taun, nanging sing paling enom ing pesawat kasebut yaiku bocah umur 9 taun. Ngrangkul Tema "Ngarep" Kong, HX852 diatur khusus kanggo ndhukung mitra bisnis operator sing kena pandemi uga promosi seni lan budaya lokal.

Landings Seneng Nganggo "Ngarep" Kong

Pesawat Airbus A320 dioperasikake dening Direktur Operasi Penerbangan Hong Kong Airlines, Kapten Liaw Kui Chen kanthi dhukungan saka Kapten Tai Siew Jin lan Petugas Pertama Victor Lai. HX852 mabur ing jarak 200 mil laut ing arah kidul-wétan saka Hong Kong, saéngga para penumpang bisa ndeleng Hong Kong nalika ndharat lan ndharat, nalika nginep ing wayah awan sajrone pesawat 90 menit. Tim kru kabin sing dipimpin Senior Purser Mona Ng njamin kabeh penumpang dijaga sajrone lelungan.

Kanggo nglindhungi lingkungan lan entuk efisiensi bahan bakar, Kapten Liaw nggunakake setelan tikaman sing luwih murah kanggo lepas landas, nyetel 85% saka total dorongan kanggo nyuda tilas karbon maskapai ing wilayah udara Hong Kong. Langkah-langkah pencegahan uga ana wiwit saka check-in nganti boarding kanggo mbantu para penumpang supaya bisa mabur kanthi tentrem. Filter HEPA pesawat kasebut digunakake kanthi lengkap ing pesawat, nyaring virus utawa bakteri mbebayani sajrone penerbangan lan aliran udara diuripake nganti maksimal, kanggo mesthekake kabeh udara ing kabin disaring saben telung menit.

Landings Seneng Nganggo "Ngarep" Kong

Sadurunge mlebu, kabeh peserta diwenehi tas goodie khusus, sing kalebu kenang-kenangan pass boarding sing dipersonalisasi. Amplop pass boarding uga ngemot voucher tunai HKD600 saka Hong Kong Airlines lan HKA Holidays, topeng buatan Hong Kong dening My Mask lan lap desinfektan. Kajaba iku, penumpang nampa kit fasilitas edisi winates lan kothak cemilan saka Gate Gourmet, dikemas nganggo bagel wiji poppy sing dibungkus kanthi kanthong stroberi, cookie lan banyu Palmier. Kabeh peserta uga nampa setengah rolas tart telur, sing bisa ditebus ing kabeh toko King Bakery ing sekitar Hong Kong.

Luwih akeh hadiah sing ditunggu para penumpang, amarga para pemenang sing begja dipilih kanggo hadiah kalebu acara ing hotel paling dhuwur lan voucher restoran. Siji pemenang sing menang entuk pengalaman unik ing simulator penerbangan canggih Hong Kong Airlines, sementara sing liyane menang paket tiket pesawat lan akomodasi kanggo wong loro ing Bangkok saka HKA Holidays.

Kanggo nyengkuyung seni lan budaya Hong Kong, akeh peserta uga njupuk kesempatan dina iki kanggo tuku koleksi Hong Kong Airlines, nampilake desain pola saka papat artis lokal, kalebu Lock Lai, pendiri perusahaan dolanan lokal TinBot ™; Pencipta Font Li Han Kong Kai Lee Kin Ming; seniman tato Lily Cash lan ilustrator Jane Lee. Barang-barang populer kalebu tas tote lan aksesoris perjalanan kayata wadhah paspor lan tag barang.

Sedulur-sedulur Lee seneng banget nalika krungu babagan pesawat Hong Kong Airlines 'Embrace "Home" Kong. "Kita duwe untung entuk rong kursi pungkasan saka agen perjalanan. Kita pengin banget mabur iki amarga kita kesasar banget lelungan. Kita seneng karo hadiah sing ditampa saiki uga bisa ndeleng srengenge sing apik banget ing langit. Minangka Hong Kong, kita kudu ndhukung penerbangan lokal lan industri lelungan sajrone wektu kangelan iki. " Lee sadulur nambah.

Landings Seneng Nganggo "Ngarep" Kong

Pak Po, penumpang umur 92 taun lelungan karo putrine ing HX852. "Perjalanan terakhirku menyang Thailand rong taun kepungkur. Aku biyen asring lelungan nanging ora nate mabur nalika mabur Hong Kong menyang Hong Kong. Nalika anakku ngandhani yen Hong Kong Airlines ngatur siji, aku mikir kenapa ora lan pengin nyoba. Aku ora preduli ing endi pesawat kasebut mabur. Aku mung pengin seneng dhewe. ”

Landings Seneng Nganggo "Ngarep" Kong

"Industri penerbangan saiki lagi angel banget lan apresiasi dhukungan saka profesi saka kanca lan pendukung Hong Kong Airlines. Muga-muga acara khusus iki bakal menehi jaminan marang para pelanggan manawa kita setya marang keamanan lan kesejahteraan sampeyan. Kita uga bakal terus njaga nilai "Sejatine Hong Kong," Ngirim luwih "lan" Gairah kanggo Layanan "kanggo ngamanake masa depan Hong Kong Airlines sing luwih cerah," ujare Kapten Liaw.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.