24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

Menara Emirat Jumeirah terus-terusan entuk asil sing berkelanjutan

gg etn_44
gg etn_44
ditulis dening editor

LOS ANGELES, California - Menara Emirat Jumeirah ing Dubai menehi cakrawala kutha kanthi arsitektur sing apik banget.

Print Friendly, PDF & Email

LOS ANGELES, California - Menara Emirat Jumeirah ing Dubai menehi cakrawala kutha kanthi arsitektur sing apik banget. Kamar lan kamar sing wiyar ing hotel sing direnovasi kasebut nduweni fasilitas rapat lan fasilitas bisnis sing modern lan dadi pilihan sing populer kanggo para plancong korporat.

Jumeirah Emirates Towers minangka hotel pertama ing Grup Jumeirah sing nampa Sertifikasi Green Globe. Jumeirah Emirates Towers dianugerahi Sertifikasi Green Globe sing prestisius lan diakoni lingkungan kanggo taun kaping 4 berturut-turut.

Sven Wiedenhaupt, General Manager ing Jumeirah Emirates Towers komentar, "Aku bangga banget karo komitmen para kolega marang Tanggung Jawab Sosial Perusahaan (CSR) lan ngurmati inisiatif lan dhukungan kanggo ngirit biaya utilitas lan banjur nyuda jejak karbon kita".

Mitra Pilihan Timur Tengah ing Green Globe, Farnek Middle East LLC, wis mandhiri bisa ngetrapake prestasi keberlanjutan ing Jumeirah Emirates Towers. Selaras karo inisiatif penghematan energi, ana penurunan 1.63% ing konsumsi listrik sing dibandhingake karo periode sing padha ing taun 2013 lan 4.17% kanggo konsumsi gas. Saiki udakara 80% hotel nggunakake pencahayaan sing hemat energi lan ngupayakake pencahayaan LED 100% ing taun 2015.

Babagan panggunaan banyu, ana 12.2% penghematan banyu irigasi ing taun 2014 dibandhingake karo taun 2013. Sistem irigasi netes nggunakake banyu abu-abu lan bisa digunakake sajrone wektu panggunaan banyu paling maksimal lan ora ngganggu tamu (umume antarane jam 5 sore nganti 10 esuk ). Sawetara prakarsa konservasi banyu liyane lagi aktif ing hotel kalebu program nggunakake andhuk lan seprei. Kertu ijo diselehake ing saben kamar tamu supaya para pengunjung melu ing inisiatif ramah lingkungan kasebut. Target sing digayuh dienggo para tamu nggunakake maneh andhuk lan ganti linen mung 20% ​​wektu ing taun 2013 dadi 40% ing 2014. Hotel iki uga ngetrapake pamriksan banyu limbah sesuai karo persyaratan anyar kriteria V 1.7.

Jumeirah Emirates Towers fokus ing asil sing berkelanjutan kanthi pilihan kanggo pemasok bersertifikat eko lan produk pembersih biodegradable. Nalika pawon lan restoran nyumbang kanggo ekonomi lokal kanthi ndhukung mancing berkelanjutan lan tuku produk regional, domba lokal lan kopi Fair Trade. Salajengipun, kanggo nyuda limbah lan biaya nalika nyedhiyakake layanan sing apik, hotel nglayani setengah panganan kanthi rega 50% saka rega sing wis ditemtokake miturut panjaluk tamu.

Kolega lan tamu wis melu macem-macem proyek sosial lan lingkungan minangka bagean saka target CSR hotel. Fasilitas, andhuk lan sprei sing ora digunakake dipasrahake menyang Alihsan Charity Center lan Pusat Dubai kanggo Kabutuhan Khusus saben wulan. Kajaba iku, acara belanja anyar diselenggarakake kanggo klien perusahaan ing ngendi pasar kulawarga lokal sing ndhukung produsen lan perusahaan lokal didegake ing ruang toko sing kosong.

Inisiatif pangembangan komunitas kalebu kerja sama karo Expo 2020 lan klub Wanita Dubai. Uga, taun kepungkur sajrone renovasi area lobi, lukisan ditampilake lan tiket didol kanggo tamu sing ngunggah udakara AED 8000. Hasil kasebut diwenehake menyang Sekolah Dubai kanggo Kabutuhan Khusus.

Staf Jumeirah Emirates Towers aktif melu kampanye Clean Up Arabia.

Babagan Sertifikasi Globe Green

Green Globe minangka sistem keberlanjutan ing saindenging jagad adhedhasar kriteria sing ditampa kanthi internasional kanggo operasi berkelanjutan lan manajemen bisnis pariwisata lan pariwisata. Operasi kanthi lisensi saindenging jagad, Green Globe adhedhasar ing California, AS, lan diwakili luwih saka 83 negara. Green Globe minangka anggota Afiliasi saka Organisasi Pariwisata Donya (UNWTO).

Green Globe minangka anggota saka Koalisi Mitra Pariwisata Internasional (TIK) .

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.