News

NIKI: Janjian manajemen anyar lan mundur

sdfdsfdfwe
sdfdsfdfwe
ditulis dening editor

Efektif, Thomas Suritsch (59) bakal dadi Direktur maskapai Austria NIKI Luftfahrt GmbH, ngetutake Christian Lesjak, sing mutusake metu saka perusahaan kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

Efektif, Thomas Suritsch (59) bakal dadi Direktur maskapai Austria NIKI Luftfahrt GmbH, ngetutake Christian Lesjak, sing mutusake metu saka perusahaan kasebut. Ing tugas anyar, Suritsch bakal tanggung jawab kanggo ngawasi divisi operasional lan administratif perusahaan.

Pendhudhuk Wina, Thomas Suritsch sadurunge dadi Wakil Presiden Operasi Kru ing airberlin, antara liya, kabeh pilot lan jadwal pramugari klompok airberlin. Ing kapasitas kasebut, dheweke sukses nyusun lan nambah produktivitas kanthi nggabungake basis kru lan ngenalake rencana penerbangan anyar sing dioptimalake saka perspektif kru. Suritsch nduweni gelar teknik canggih saka Universitas Teknologi Wina, ing ngendi dheweke duwe spesialisasi ing teknologi komputer lan wis pengalaman suwene taun ing industri maskapai. Ing Grup Airlines Austrian, dheweke tanggung jawab manajemen IT kanggo Tyrolean, Lauda Air lan Austrian Airlines. Minangka Direktur Utama Lauda Air wiwit taun 2002 nganti 2010, dheweke sukses nyedhiyakake merek kanggo segmen hiburan ing pasar Austria. Kajaba iku, dheweke dadi operasi dhasar global uga tim restrukturisasi Austrian Airlines. Thomas Suritsch nikah karo sawijining putri.

Christina Hackl (48) will join NIKI as a member of its Management Board, leading the company together with Thomas Suritsch starting on 1 June and be responsible for the commercial sector. A native Austrian, Hackl also has extensive experience in the aviation industry. Most recently, she served as Senior Vice President of Revenue Management and Pricing at airberlin, overseeing operational capacity and price management. Prior to joining airberlin, she held various managerial positions at Austrian Airlines starting in 1995 where she focused on pricing, sales, and network planning. From 2009 to 2013, she was responsible for worldwide sales and all sales channels as Vice President of Global Sales and Distribution.

"Kita matur nuwun marang Christian Lesjak amarga komitmen lan layanane. Aku seneng duwe Thomas Suritsch lan Christina Hackl karo NIKI sing dikepengini - rong ahli penerbangan sing duwe pengalaman kanthi ilmu babagan pasar Austria sing bakal nguatake posisi NIKI ing klompok airberlin. Ngirim sinyal sing cetha kanthi struktur biaya sing bathi banget, NIKI terus ngukir prospek pertumbuhan kanthi posisi biaya unit sing apik banget. Ing wektu sing padha, NIKI ngetutake arah strategis sing jelas ing klompok airberlin minangka operator pertumbuhan wilayah DACH kanthi fokus pariwisata, "ujare Stefan Pichler, CEO airberlin.

NIKI minangka maskapai nomer loro nomer loro sing mapan ing Bandara Wina. Ing pasar transportasi udara antarane Austria lan Jerman, NIKI lan airberlin wis munggah ing ndhuwur kategori 'produk paling apik' lan kategori 'rega paling'.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.