24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
News

Kapten bencana feri Korea mréntah: Ruling diumumake

kapten
kapten
ditulis dening editor

Pengadilan banding Korea wis ngukum kapten Korea Selatan feri Sewol supaya dipenjara seumur hidup amarga tuduhan rajapati, nguatake kapercayan sadurunge.

Print Friendly, PDF & Email

Pengadilan banding Korea wis ngukum kapten Korea Selatan feri Sewol supaya dipenjara seumur hidup amarga tuduhan rajapati, nguatake kapercayan sadurunge.

Lee Joon-seok lagi mandheg nalika feri mudhun ing wulan April 2014 mateni luwih saka 300 wong, umume bocah-bocah.

Dheweke wis dihukum ing wulan November amarga teledor banget lan dihukum 36 taun, nanging sedulur sing mati nesu banget lan ora dihukum merjaya.

Nanging pengadilan banding menehi 14 anggota kru liyane sing ukuman luwih entheng.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.