24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

Bandara Internasional DFW melu kerja sama global karo Otoritas Bandara Shanghai

dfwandchina
dfwandchina
ditulis dening editor

SHANGHAI, China - Sambutan hubungan anyar minangka tonggak sejarah ing hubungan perdagangan lan pariwisata Texas-China, pimpinan Bandara Internasional Dallas-Fort Worth (DFW) lan Otoritas Bandara Shanghai (S

Print Friendly, PDF & Email

SHANGHAI, China - Ngucapake hubungan anyar minangka tonggak sejarah ing hubungan perdagangan lan pariwisata Texas-China, pimpinan Bandara Internasional Dallas-Fort Worth (DFW) lan Otoritas Bandara Shanghai (SAA) nandatangani Memorandum Pengertian bersejarah sing nggawe DFW-SAA minangka Bandara Persahabatan ngarahake nggawa loro raksasa global kasebut ing bidang penerbangan. Hubungan kasebut, diresmikake ing kantor pusat SAA, nguatake bandara supaya bisa kerja bareng ing macem-macem proyek utama lan proyek operasional - saka promosi hubungan udara langsung antara DFW lan SAA nganti nuduhake informasi wiwit nglindhungi lingkungan nganti keamanan bandara.

"China minangka salah sawijining bidang perdagangan paling cepet karo Texas lan Dallas-Fort Worth, lan kita seneng bisa kerja bareng karo kolega ing Shanghai kanggo nguatake hubungan bisnis lan ekonomi sing bakal ngasilake luwih akeh kesempatan kanggo layanan penumpang lan layanan kargo ing taun ngarep, "ujare Jeff Fegan, CEO saka Bandara Internasional DFW, ing Shanghai. "Kita yakin iki uga bakal ningkatake kesadaran global kanggo bandara loro kita. Uga akeh sing bisa disinaoni kanggo nggawe bandara dadi luwih efisien, ramah lingkungan, lan fokus ing penumpang. SAA minangka operasi sing dikelola kanthi apik, lan kita ngarep-arep bisa kerja bareng tim kanthi macem-macem inisiatif lelungan sing bakal nguntungake para pelanggan. "

"Kaya Shanghai, Dallas-Fort Worth minangka pusat bisnis utama sing nyedhiyakake kesempatan dagang lan pariwisata sing migunani kanggo komunitas lokal," ujare Wu Nianzu, ketua Otoritas Bandara Shanghai. "Loro bandara kita minangka gateway internasional kanggo kesempatan kasebut, lan kita ndeleng kerjasama karo Bandara Internasional DFW minangka ikatan anyar kanggo nggampangake bisnis internasional antarane China lan Texas. Kita yakin kalorone duwe pengalaman operasional lan keahlian teknis sing bisa digunakake, lan aku ngarep-arep bisa kerja bareng karo Bandara DFW. "

Pengumuman kasebut digawe dina iki ing Shanghai sadurunge pamirsa luwih saka 100 pimpinan bisnis lan pamrentah Shanghai, kalebu akeh sing ana hubungane karo Dallas-Fort Worth utawa Texas. Wilayah DFW dadi 24 kantor pusat perusahaan Fortune 500, lan perwakilan perusahaan kasebut ing pengumuman kasebut kalebu: Texas Instruments, Fluor, Mary Kay, AT&T, American Airlines, lan Sistem Data Elektronik.

"Atas wakil Dewan Perdagangan Amerika, aku seneng nalika nggawe kemitraan iki antara Otoritas Bandara Shanghai lan Bandara Internasional DFW," ujare Brenda Foster, presiden Kamar Dagang Amerika ing Shanghai. "Kanthi sambungan bisnis anyar iki, kasedhiya kesempatan anyar kanggo tuwuh lan nambah pangerten lan kerja sama."

Bandara DFW lan Shanghai minangka pimpinan internasional babagan layanan penumpang lan kargo. Shanghai Pudong mbukak terminal lan landasan pacu anyar wiwitan taun iki kanggo dobel kapasitas dadi 60 yuta penumpang tahunan - udakara lalu lintas penumpang taunan sing padha karo DFW.

"Kepemimpinan kita setya banget kanggo nggedhekake kehadiran DFW ing saindenging jagad kanggo entuk manfaat ekonomi anyar, penerbangan anyar, lan kesempatan anyar menyang Dallas-Fort Worth lan kabeh wilayah," ujare Lillie Biggins, ketua dewan direksi Bandara Internasional DFW. "Kita yakin iki minangka kesempatan sing luar biasa kanggo nggawa kesempatan dagang lan pariwisata anyar kanggo warga komunitas kita."

Hubungan bisnis DFW menyang China terus berkembang. Wis, China Cargo Airlines ngoperasikake penerbangan langsung saka Shanghai menyang DFW kanthi angkut Boeing 747 limang dina saben minggu. Jumlah kargo udara sing digawa ing antarane Asia lan DFW wis tuwuh rata-rata 18 persen saben taun wiwit taun 1993, lan layanan kargo menyang China saiki nyumbang 21 persen saka total pasar kargo udara DFW. Lan DFW terus ngupayakake layanan penumpang menyang China kanthi agresif.

Pejabat saka SAA lan DFW uga nganakake rapat bisnis wiwitan ing Shanghai kanggo ngrembug babagan kerangka diskusi mbesuk. Delegasi saka Shanghai samesthine bakal ngunjungi DFW ing pungkasan taun iki kanggo sinau keamanan lan operasi landasan pacu.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.