24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

Bahama nggumunake saka sudhut, kalebu 220 mil ing ndhuwur

BHSTOR
BHSTOR
ditulis dening editor

NASSAU, Bahamas - Patang puluh enem taun sawise Neil Armstrong lan Buzz Aldrin mlaku ing rembulan, lan Buzz Aldrin nuduhake foto pertama saka rembulan menyang Bumi, Astronot Scott Kelly nyathet dhiri

Print Friendly, PDF & Email

NASSAU, Bahamas - Patang puluh enem taun sawise Neil Armstrong lan Buzz Aldrin mlaku-mlaku ing rembulan, lan Buzz Aldrin nuduhake foto pertama saka rembulan menyang Bumi, Astronot Scott Kelly nyathet taun kasebut ing papan kanthi foto ing Twitter. Nalika semana, foto Buzz Aldrin dianggep paling apik, lan salah sawijining prekara sing misuwur yaiku perairan Bahama sing bening. Kanggo nanggepi, UNICEF nggawe prangko foto kasebut lan Menteri Pariwisata Bahama nampa gambar sing nggumunake iki, kanthi poster lan tagline, "Waters Bahamas Ora Ana ing Dunia Iki."

Gambar paling anyar saka angkasa saka Astronot Scott Kelly sing nyathet taune ing ruang angkasa ing Stasiun Luar Angkasa kaya saiki, yen ora. Kelly ngirim kekurangan gambar lan tampilan macem-macem gambar bumi saka angkasa, asring ora langsung dingerteni, lan mesthi menehi pandhangan unik marang para pengikut ing planet kita. Menteri Pariwisata Bahamas seneng banget bisa ndeleng tweet ing tanggal 26 April kanthi gambar sing nggumunake nyawang Bumi sing katon kaya ing ngisor iki, nampilake perairan bening lan pantai putih sing murni kanthi teks sing nduwe, "Wis konferensi video pisanan karo putri paling enom dina iki. Nuduhake dheweke papan sing paling apik ing luar angkasa. #Bahamas. ” Menteri Pariwisata Bahama dudu siji-sijine penggemar tweet amarga tweet maneh luwih saka sewu kaping lan disenengi luwih saka rong ewu wong.

Sanajan adoh saka 220 mil ing Stasiun Luar Angkasa, jelas yen pancen luwih apik ing Bahama. Menteri Pariwisata Bahama nyengkuyung Astronot Scott Kelly, lan pengin ngajak dheweke lan kulawargane nemokake sihir saka Kapuloan nalika dheweke bali sawise taun ing angkasa minangka tamu pribadi.

Kanggo ngerteni luwih akeh babagan sing ditawakake Bahama lan kenapa sejatine luwih apik ing kene, bukak Bahamas.com saiki.

Babagan Kapuloan Bahama

Kepulauan Bahama duwe papan kanggo srengenge kanggo kabeh wong saka Nassau lan Pulo Paradise nganti Grand Bahama nganti Kepulauan Abaco, Kepulauan Exuma, Pulo Harbour, Pulo Long lan liya-liyane. Saben pulau duwe kepribadian lan atraksi dhewe-dhewe kanggo macem-macem gaya liburan kanthi golf paling apik, nyilem scuba, mancing, lelayaran, numpak prahu, uga blanja lan mangan. Tujuan kasebut nawakake plancongan tropis sing gampang diakses lan dolar Bahama sejajar karo dolar AS. Nindakake kabeh utawa ora nindakake apa-apa, mung elinga Luwih Apik ing Bahama. Kanggo informasi luwih lengkap babagan paket lelungan, kegiatan lan akomodasi, nelpon 1-800-Bahama utawa bukak situs web.

Goleki Bahama ing web ing:

Facebook
Twitter
YouTube

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.