News

Viking Star mbaptis ing homeport Bergen, Norwegia

0a1_1333
0a1_1333
ditulis dening editor

LOS ANGELES, CA – Marking a significant milestone in the arrival of the travel industry’s first entirely new cruise line in a decade, Viking Ocean Cruises yesterday christened its first ship, the 930-

Print Friendly, PDF & Email

LOS ANGELES, CA - Tandha tonggak penting nalika tekan kapal pesiar industri pertama sing anyar ing dasawarsa, Viking Ocean Cruises wingi mbaptis kapal pertamane, Viking Star sing duwe penumpang 930. Upacara kasebut - sing dianakake ing Bergen, Norwegia - ditindakake bebarengan karo perayaan kutha ing Konstitusi Norwegia ing saindenging kutha lan nampilake pawai, pesta lan konser umum ing pelabuhan sing dirawuhi udakara 20,000 warga lan pengunjung lokal.

Saliyane pamorehan umum, tekane Viking Star ing Bergen iku penting amarga wis pisanan nalika 10 taun kapal pesiar sing ditandhani Norwegia milih kutha paling gedhe nomer loro ing Norwegia minangka homeport. Kajaba iku, walikota Bergen, Trude Drevland, dadi ibu baptis upacara lan menehi berkah rejeki sing apik lan pelayaran aman kanggo Viking Star - sawijining tradhisi angkatan laut sing diwiwiti wiwit ewonan taun.

"Kita yakin tekane Viking Star menehi tandha era anyar ing pelayaran sing fokus ing tujuan, lan aku ora bakal luwih bangga yen dheweke bakal nelpon kutha favoritku ing omah 'donya," ujare Torstein Hagen, Ketua Viking Cruises. "Iki minangka kapal sing dibangun kanggo eksplorasi lan dirancang kanthi pikiran warisan Skandinavia, lan para tamu bakal ngrasakake wiwit mlebu."

Pembaptisan Viking Star minangka puncak pelayaran prawan sing diwiwiti tanggal 11 April nalika kapal kasebut budhal saka Istanbul. Sajrone limang minggu kepungkur, dheweke mandheg ing plabuhan biasa ing Mediterania lan Eropa Kulon, kalebu Athena, Santorini, Kotor, Dubrovnik, Venesia, Barcelona, ​​Seville (Cadiz), Gibraltar, Lisbon, Paris (Rouen) lan London . Wingi ing Bergen, Viking Star dipanggonke ing pelabuhan kanggo dadi latar mburi konser ngambang sing pertama. Nalika ewonan pamiarso nglumpuk ing pinggir banyu wengi, dheweke ditonton karo para seniman lan musisi terkenal ing saindenging jagad - kabeh duwe sesambungan pribadi karo Bergen - kalebu soprano Norwegia Sissel, aktor Bjarte Hjelmeland, panulis lagu penyanyi Sondre Lerche, diakoni. biola Charlie Siem lan duo komedi Ylvis. Sawise konser, upacara baptis, lan pertunjukan kembang api, Viking Star mangkat lelungan khusus menyang Oslo lan saka kana terus menyang Kopenhagen, Berlin, St. Petersburg, Tallinn, Helsinki lan Stockholm.

Kapal pesiar tujuan karo Viking Star

Diklasifikasikake dening Cruise Critic minangka "kapal cilik," Viking Star duwe ton ton kotor 47,800 ton lan nampung 930 penumpang ing 465 stateroom - masing-masing duwe veranda dhewe-dhewe. Direkayasa kanthi skala sing ngidini akses langsung menyang plabuhan, para tamu duwe embarkasi lan mudhun sing gampang lan efisien, saengga bisa luwih akeh wektu kanggo nikmati saben tujuan. Kanthi ulasan awal wis ana, Carolyn Spencer Brown saka Cruise Critic wis ngarani Viking Star minangka "game changer", lan Gene Sloan saka USA Today ngumumake "sampeyan bakal seneng karo Viking Star."

Kapenuhan dekorasi modern Skandinavia, Viking Star dirancang dening arsitek bahari lan insinyur sing berpengalaman, kalebu tim desain interior sing padha sing tanggung jawab kanggo armada Viking Longships® sing menang. Saindhenging kapal kasebut, rincian digabungake kanggo ngajeni warisan Nordik lan kanggo mbantu para tamu supaya bisa nyedhot lingkungan lokal. Kolam renang tanpa wates sing didhukung kaca ing buritan nawakake pemandangan sing ora sambung; ruangan njobo ruangan nawakake luwih akeh pilihan kanggo panedhaan al fresco tinimbang kapal liyane ing kelas; windows lan skylights ageng mburake garis ing njero njero njaba; lan dek promenade ngubengi era klasik saka segara klasik.

Viking Star onboard, garis sing resik, tekstil tenun lan kayu ringan mbangkitake semangat Viking kanggo nemokake lan sesambungan karo alam. Kumpulan karya seni Norwegia sing dikurasi kanthi apik nghias tembok restoran lan ruang umum. Ing Lounge loro-deck Explorers 'ing gandhewa kapal, dekorasi kasebut diilhami dening rute perdagangan Viking kuno lan metode navigasi - citra rasi bintang lan peta astronomi ditambah karo globe antik, astrolabes lan sofa kanthi gumpalan sing nyenengake. Ing Spa, filsafat kesehatan holistik Skandinavia dipikirake - saka ritual Nordik kolam hidroterapi lan Ruang Salju pertama ing segara, nganti bahan sing diilhami dening alam Skandinavia: watu gamping Swedia lan batu ireng; rincian kayu juniper lan jati; kaca legap daur ulang lan terukir; lan cor wesi. Ing Wintergarden, "wit-witan" kayu pirang nduwurake cabang nganti plafon kaca, nggawe kanopi kisi liwat ruang sing tenang ing endi para tamu bisa seneng layanan teh sore. Lan ing Ruang Tamu Viking, kebon geometris diilhami dening lichen liar Plateau Gunung Finse Norwegia.

Tamu Viking Ocean Cruises seneng karo itineraries sing dirancang kanggo nampilake tujuan sing dikunjungi, kanthi kunjungan gratis ing saben pelabuhan lan program pengayaan budaya ing papan sing kalebu dosen akademik, pamicara lokal lan demonstrasi interaktif. Viking Star minangka salah sawijining kapal pesiar segara kanthi pesenan; loro kapal tambahan, Viking Sea lan Viking Sky, saiki lagi dibangun.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.