24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Awards Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Education Kabar Breaking Malaysia News wong Mbangun maneh Keslametan News Wire Plancongan Maneka Warta

Pahlawan Pariwisata Pertama saka Malaysia sing diakoni duwe koneksi Jerman

Draft otomatis
20201019 125632
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Jaringan Pariwisata Dunia saiki ngonfirmasi Pak Rudolf Herrmann saka Pulau Pinang, Malaysia minangka pahlawan pariwisata paling anyar.

Pak Herrmann saiki gabung karo Balai Pahlawan Pariwisata Internasional kanthi 18 anggota ing 14 negara. Pak Herrmann minangka wong pisanan sing entuk pengakuan saka Malaysia iki.

Dheweke ujar: "Iki minangka kehormatan kanggo nominasi penghargaan Pahlawan Pariwisata dening anggota studi pengusaha internasional sing kepengin. Aku dhewe, asale saka Jerman, aku urip ing Malaysia.

Ekonom bisnis pariwisata terakreditasi miturut profesi, aku uga dadi administrator hotel lan pelatih perhotelan sing disertifikasi lan anggota panitia rating bintang hotel.

Kepeksa pindhah tugas amarga Covid-19 kaping pindho, aku melu pasinaon babagan Kewirausahaan, kanthi kehadiran global. Ora suwe klompok kita melu kegiatan sinau lan nuduhake tambahan ing media komunikasi digital.

Rapat zoom rong minggu ditindakake lan saiki aku menehi pengaruh lan tantangan pandemi saiki tumrap pariwisata lan perhotelan. Amarga wis kepinteran karo para siswa ing jagad iki lan negesake topik penting iki kanthi macem-macem pendekatan, aku seneng ngerti manawa upaya saya dihargai para pamirsa lan diakoni minangka pirang-pirang siswa wis inspirasi, milih aku entuk penghargaan penting iki.

Nominasi Anjula Chakravarthy
Rudolf pancen wong sing asli lan apik banget. Dheweke duwe akeh pengalaman ing bidang pariwisata lan sing paling apik yaiku dheweke mesthi mbukak ilmu karo wong enom… Donya mbutuhake mentor kaya dheweke sing ndhidhik wong liya lan nuduhake ilmu lan ndhidhik wong sing dingerteni. makarya ing wisata njaba saka Jerman menyang Asia lan nggawe paket. Dheweke wis makarya ing Medan / Sumatra, Bali, Jakarta / Jawa. Lan wis nindakake tur liwat Jawa, Sumatra, Lombok, lan Sulawesi ing Indonesia. Iki nggawe dheweke pantes entuk penghargaan iki Paling apik kanggo kanca mentor sing dak tresnani

Nominasi Avantika Patil, Ishtara Kesehatan & Kesehatan LLP
Rudolf wis tau ana ing industri pariwisata. Dheweke ora mung semangat lan rajin, nanging uga empati & orientasi pelanggan. Aku yakin dheweke cocog banget karo penghargaan iki amarga dheweke wis promosi kanthi aman lelungan aman sajrone jaman pandemi sing angel. Dheweke nyoba nggawe keseimbangan ing industri. Individu kaya dheweke nggawe para pelanggan rumangsa aman lan yakin.

Nominasi Desire Obah ujar
Rudolf negesake banget pariwara aman maneh. Dheweke uga duwe akeh prestasi kalebu: - Dadi Manajer Umum kaping pisanan ing Malaysia duwe diploma paling dhuwur dening AHLA / USA.
Nomer siji kanggo booking.com ing Bali sajrone 3 wulan. - Salah siji sing pertama ngetrapake sistem hotel adhedhasar web.
OTA, manajer saluran & pesenan manajemen mesin kanthi langsung.
Wisata paket grosir pertama menyang macem-macem tujuan.

Nominasi dening Valentina Anthonio
Dheweke nampilake karakteristik pimpinan lan inovator sejati sajrone pasrawungan saben dina. Inspirasi kanggo akeh wong sing pengin mlebu ing industri hotel utawa golek wong sing bakal sinau.

Nominasi dening Juliana GraceGeorge
Pak Rudolf Herrmann wis mbuktekake manawa dheweke pantes dadi nominasi iki kanthi terus-terusan nyiyapake pariwisata sajrone epidemi iki. Dheweke uga kerja ing macem-macem papan pariwisata sing aku yakin bisa menehi pengalaman ngerti luwih akeh babagan wisata lan cara kerjane. Hw minangka Pengusaha sing apik tenan sing ora mung fokus ing pembangunan pariwisata sing aman nanging uga pimpinan sing apik. Aku duwe bathi dadi klompok ing endi dheweke menehi presentasi kanggo nggayuh sektor pariwisata sing aman lan luwih aman sajrone jaman rekayasa iki, lan aku sinau akeh banget lan uga motivasi kanggo aku nindakake perkara kasebut.

Nominasi wong liya kanggo Balai Pariwisata Internasional Pahlawan:

Sing duwe penghargaan nuduhake kepemimpinan, inovasi, lan tumindak sing luar biasa. Dheweke melu langkah ekstra. Nominasi lan penghargaan gratis.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Penghargaan Pahlawan Pariwisata lan cara milih calon tamu ing kunjungan www.pawanes.pk

Draft otomatis
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.