News

Jumeirah Vittavelli nglindhungi lingkungan ing Maladewa

gg etn_50
gg etn_50
ditulis dening editor

LOS ANGELES, California - Jumeirah Vittavelli dununge ing Pulo Bolifushi ing Maladewa, yaiku omah saka villa pantai ngarep segara lan villa laguna sing dibangun langsung ing watu kristal Samudra Hindia

Print Friendly, PDF & Email

LOS ANGELES, California – Jumeirah Vittavelli located on Bolifushi Island in the Maldives, is home to ocean front beach villas and lagoon villas built directly over the Indian Ocean’s crystalline waters. The resort has its own 5 star PADI dive center and guests can indulge in scuba diving at one of the healthiest and diverse house reefs in the South Male atoll with glorious coral teeming with colorful fish and marine life.

Green Globe ngaturake ucapan selamat marang Jumeirah Vittaveli ing sertifikasi kaping pisanan kanggo ngakoni manajemen lan operasional sing berkelanjutan.

Graham Kiy, Manajer Umum Jumeirah Vittaveli ujar, "Kita seneng bisa entuk penghargaan bergengsi iki. Ing Jumeirah Vittaveli, kabeh rekan kerja penting banget kanggo nggarap masa depan sing luwih berkelanjutan, utamane ing Maladewa, sing penting kanggo nambah kesadaran babagan kelestarian lan nglindhungi lingkungan sing kita urip lan makarya. "

Jumeirah Vittaveli duwe Rencana Manajemen Keberlanjutan sing lengkap.

Pemantauan saben dina lan saben wulan kanggo kabeh konsumsi energi lan banyu wis ditemtokake kanthi target target tingkat pangurangan 3% kanggo taun iki. Inisiatif hemat energi kalebu tuku peralatan sing efisien energi yen kasedhiya, instalasi lampu LED ing saindenging properti lan pencahayaan ruangan sing dikontrol wektu. Kanggo luwih nyuda panggunaan listrik, mateni lampu lan peralatan ing ruangan rapat, lan mati komputer ing omah yen ora digunakake.

Strategi hemat banyu wis diterapake kayata instalasi sistem siram ganda ing kabeh jamban lan kran dapur kurang lan shower shower. Tamu uga disaranake nggunakake maneh sprei lan andhuk. Ing kebon resort mung tetanduran asli utawa tanduran tahan kekeringan ditandur ing wilayah malang kanggo nyuda panggunaan banyu. Kajaba iku, banyu sing dibutuhake dibutuhake nalika esuk utawa sore supaya ora nguap banyu.

Kanggo nyuda tilas karbon, resor kasebut duwe pabrik pembotolan banyu ing omah dhewe sing bisa ngirit udakara 100,000 botol plastik setaun. Produk ramah lingkungan luwih disenengi sing duweni pengaruh minimal ing lingkungan kayata Fair Trade utawa barang-barang sing disertifikasi eko. Deterjen biodegradable digunakake lan saben ngumbah mung mlaku nalika mesin cuci duwe beban sing kebak. Lan kanggo nyuda limbah, barang dituku kanthi akeh nalika dispenser fasilitas kamar mandi diisi ulang minimalake sampah plastik. Kajaba iku, pemasok iwak nggunakake kontainer sing bisa digunakake maneh sing disedhiyakake dening resor lan ana rencana kanggo ngleksanakake iki karo pemasok produksi ing Pria.

Alat komunikasi berkelanjutan Jumeirah Vittaveli sing inovatif yaiku Buku Hijau sing para tamu dididik sejarah lan budaya lokal uga disengkuyung kanggo njupuk peran aktif kanggo nglindhungi karang lan sistem eko ​​pulau kasebut. Kanthi ngindhari supaya ora mlaku ing karang utawa ngilangi cangkang saka pantai, para tamu menehi kontribusi supaya bisa urip ing lingkungan sing rapuh ing saubengé. Inisiatif sosial liyane kalebu tanduran wit, reresik pantai lan partisipasi ing Kerangka Pemantauan Terumbu Karang Nasional Maladewa.

Liwat kolaborasi karo pemasok lan bisnis regional, resor iki uga nyumbang kanggo ekonomi pulau-pulau tetangga. Jumeirah Vittaveli Maldives "tuku ijo" kanggo stimulasi permintaan pasar kanggo produk lan layanan ijo. Woh-wohan lan sayuran sing ditanam sacara lokal sing asale saka pawon Resor kalebu semangka, kullafilla (salad lokal), copi fiy (sayuran godhong), papaya lan kurumba (klapa). Iwak lan lobster sing lagi wae kejiret uga diwenehake saben dina dening para nelayan. Pungkasan, budaya lokal didhukung wiwit teka ing resor ing ngendi pemain drum pribumi nyambut tamu ing wengi-wengi bertema Maladewa Khusus lan adol kerajinan lokal.

Babagan Sertifikasi Globe Green

Green Globe minangka sistem keberlanjutan ing saindenging jagad adhedhasar kriteria sing ditampa kanthi internasional kanggo operasi berkelanjutan lan manajemen bisnis pariwisata lan pariwisata. Operasi kanthi lisensi saindenging jagad, Green Globe adhedhasar ing California, AS, lan diwakili luwih saka 83 negara. Green Globe minangka anggota Afiliasi saka Organisasi Pariwisata Dunia PBB (UNWTO). Green Globe uga dadi anggota Dewan Pariwisata Berkelanjutan Global (GSTC).

Green Globe minangka anggota saka Koalisi Mitra Pariwisata Internasional (TIK) .

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.