24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Australia Breaking News Warta Breaking Travel News Warta Breaking Qatar Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Pengalaman Horor Qatar Airways kalebu ujian tempek ing Bandara Doha

Pengalaman Horor Qatar Airways kalebu ujian tempek ing Bandara Doha
qr
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Penumpang wanita ing Qatar Airways QR908 sing mlayu saka Doha menyang Sydney diprentah dening Pejabat Qatar tanggal 2 Oktober. Dheweke dipeksa mlebu ambulans lan diprentah narik celonone. Dheweke dikandhani dening perawat wanita yen tempek kasebut kudu ditliti sadurunge dilebokake ing pesawat. Ujian kasebut kalebu nyentuh tempek penumpang diwasa.

Qatar Airways lan Qatar Otoritas nggawe pengalaman penerbangan dadi ngipi elek kaya sing durung nate dialami para penumpang wanita. Iki dudu wektu tundha telung jam nalika budhal, nanging miturut penumpang, kabeh wanita diwasa dibuwang saka pesawat kasebut dening pihak berwajib lan digawa menyang ambulans sing nunggu ing njaba bandara.

QR908 ing wulan Oktober arep lunga Bandara Internasional Hamad (HIA) ing Doha, Qatar jam 8:30 wengi wektu lokal nanging telat telung jam sawise bayi prematur ditemokake ing jedhing ing terminal.

Salah sawijining wanita marang wartawan ing Australia. "Ora ana sing ngomong basa Inggris utawa nyritakake apa sing kedadeyan. Iki medeni banget, "jarene." Ana 13 wong lan kita kabeh kudu lunga.

"Ana ibu cedhak aku sing nate ninggal anake sing turu ing pesawat.

"Ana sawijining wanita tuwa sing cacat penglihatan lan dheweke uga kudu lunga. Aku yakin dheweke digoleki. ”

Menteri Luar Negeri Marise Payne ujar manawa "acara sing ngganggu, nyerang banget, babagan acara kasebut" wis dirujuk menyang Polisi Federal Australia (AFP).

Ing sawijining pratelan, HIA negesake manawa bayi wis "aman" lan dirawat ing Qatar, lan para profesional medis "nyebutake keprihatinan marang pejabat babagan kesehatan lan kesejahteraan ibu sing lagi wae nglairake lan njaluk dheweke dituju sadurunge budhal .

"Nalika aku mlebu ambulans, ana wanita nganggo topeng lan pejabat banjur nutup ambulan ing mburiku lan ngunci", lapor penumpang

"Aku ujar 'Aku ora nindakake' lan dheweke ora nerangake apa-apa marang aku. Dheweke terus ujar, 'kita kudu ndeleng, kudu ndeleng'. ”

Wanita kasebut ujar manawa dheweke nyoba metu saka ambulans lan pejabat ing sisih liyane mbukak lawang.

"Aku mlumpat banjur mlayu marani bocah-bocah wadon liyane. Aku ora bisa mbukak ing endi-endi, ”jarene.

Wanita kasebut ujar yen dheweke nyopot sandhangane lan dipriksa, lan kena, dening perawat wanita kasebut.

"Aku panik. Kabeh wong wis putih lan goyang, "jarene.

"Aku wedi banget nalika iku, aku ora ngerti apa kemungkinane."

Senator Payne, sing uga Menteri Wanita, ujar manawa dheweke ngarepake laporan babagan insiden kasebut saka Pamrentah Qatar minggu iki.

"Iki dudu kedadeyan sing dakrungu kedadeyan ing uripku, ing konteks apa wae," jarene.

"Kita wis jelas banget marang pejabat Qatar babagan perkara iki."

Polisi NSW ujar manawa wanita kasebut nampa dhukungan medis lan psikologis nalika ana karantina hotel ing Sydney.

Menteri Luar Negeri Shadow Penny Wong njupuk media sosial kanggo negesake pejabat Qatar supaya "transparan".

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.