News

Malaysia Airlines ngenalake masakan India anyar

malaysianairlinesfood
malaysianairlinesfood
ditulis dening editor

SUBANG - Malaysia Airlines, siji-sijine maskapai penerbangan sing lengkap sing duwe
terus nyedhiyakake panganan gratis, bakal mbukak India sing anyar

Print Friendly, PDF & Email

SUBANG - Malaysia Airlines, siji-sijine maskapai penerbangan sing lengkap sing duwe
terus nyedhiyakake panganan gratis, bakal mbukak India sing anyar
menu efektif tanggal 1 November 2008. Item menu sing anyar tetep dadi tambahan ing kabeh kelas penerbangan internasional, menengah lan jarak jauh tanpa preduli saka beya sing dibayar.

Manajer umum layanan inflight Malaysia Airlines, Puan Hayati Dato Ali, ujar, "Kita target nyedhiyakake panganan lan omben-omben inflight sing luar biasa kanggo upaya nyedhiyakake merek minangka operator nilai bintang lima, kanthi nggunakake kreatif, inovatif, lan luar biasa inflight, standar panganan, uga kualitas sing disetel ing pathokan HALAL.

"Inisiatif proposisi regane pelanggan iki minangka salah sawijining asil saka kemitraan lan hubungan sing mantep karo merek, restoran, koki selebriti terkenal, lan kepribadian katering kanggo produk lan layanan premium sing gegandhengan kanggo ditampilake ing penerbangan. Liwat inisiatif iki, kita ngarep-arep bisa nggawe [pemahaman] penumpang lan produk omben-omben sing luwih apik lan positif liwat fokus sing luwih kuat marang kebutuhan khusus rute, ”ujare.

Konseptualisasi karo gaweyan bebarengan katering utama Malaysia Airlines, LSG Skychefs, lan Chef Satish Arora lan Chef Kannan saka TajSATS, India, siklus menu anyar bakal weruh macem-macem panganan vegetarian India lan non-vegetarian sing disegerake ing kabeh Malaysia. Penerbangan penerbangan antara Malaysia lan India. Antarane liyane, penumpang bakal seneng masakan kayata pitik Chettinad, kari Sayuran Kerala, daging kambingikaanal, kari kembang kol / jamur Chettinad, wedhus Gongra, pitik Bawang Putih Chettinad, lan nasi sayur-sayuran Briyani, gumantung karo siklus panganan sing ditrapake ing saben penerbangan.

Gandheng karo menu anyar sing diluncurake iki, Chef Satish mlebu penerbangan Malaysia Airlines saka Mumbai menyang KLIA tanggal 22 Oktober 2008 lan saka KLIA menyang Mumbai tanggal 24 Oktober 2008, ing kana dheweke menehi presentasi menu anyar sing disenengi penumpang ing kaloro penerbangan. Sajrone keterlibatan pelanggan ing kapal iki, pemeriksaan kualitas panganan sing disedhiyakake ditindakake. Umpan balik sing penting saka para penumpang ing kaloro penerbangan kasebut uga dilebokake ing menu anyar sing diwiwiti tanggal 1 November 2008.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.