24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

Cape Town tetep dadi peringkat paling dhuwur ing Peringkat ICCA

ICCA
ICCA
ditulis dening editor

Cape Town tetep dadi tujuan nomer 1 kanggo acara bisnis ing Afrika, miturut Kongres Internasional lan Asosiasi Konvensi Internasional (ICCA) ing Negara lan Kutha

Print Friendly, PDF & Email

Cape Town tetep dadi tujuan nomer 1 kanggo acara bisnis ing Afrika, miturut peringkat Kongres Internasional lan Konvensi Internasional (ICCA) rangking Negara lan Kutha.

Tujuan kasebut digawe dening rangking 11 sing nggumunake babagan kinerja saindenging jagad dadi nomer 41, dadi 58 rapat asosiasi internasional, nganti 13 saka taun sadurunge kanthi Johannesburg ngepasi Marrakech 3 lan Durban kaping 4 kanggo posisi nomer loro.

Tim Harris, CEO saka Cape Town lan agensi pariwisata, perdagangan lan investasi resmi Cape Barat, Wesgro, sing dadi kantor bisnis Cape Town & Western Cape Convention minangka unit bisnis sing bangga banget karo kinerja tujuan internasional. "Lingkungan acara bisnis pancen kompetitif dadi prestasi sing cukup kanggo njaga posisi nomer siji. Cape Town tetep dadi ndhuwur amarga pendekatan kolaboratif, penawaran layanan sing apik, lan tingkat profesionalisme. "

Kanggo luwih ningkatake rangking ing Cape Barat, Stellenbosch ningkatake asil 2013 nganti limang titik dadi nomer 7 ing negara kasebut, prestasi sing luar biasa kanggo kutha sing apik ing wilayah Cape Winelands.

Afrika Selatan kanthi 124 rapat tetep dadi nomer 1 ing rangking negara, nganti 2 rangking ing saindenging jagad dadi nomer 32.

Harris nambahake, "wilayah kutha Cape Town duwe daya tarik global, lan infrastruktur kelas donya - kalebu pusat konvensi internasional lan bandara sing menang penghargaan - gabungake supaya kita dadi tujuan konferensi pilihan pertama ing Afrika."

CEO Pusat Konvensi Internasional Cape Town (CTICC), Juli-May Ellingson, "Sanajan bangga banget karo prestasi iki, kita ora bisa kendurake kanthi mandhiri. CTICC kudu tetep kompetitif internasional. Ekspansi kita, sing didanai dening Kutha Cape Town lan pamrentahan Cape Barat, bakal terus ningkatake daya saing global Cape Town minangka papan rapat lan acara acara kelas internasional. Sabanjure, ngidini kita memenuhi tujuan Rencana Pembangunan Terintegrasi Kutha kanggo netepake Cape Town minangka tujuan acara bisnis Afrika ”.

Gegayutan karo mitra global liyane ing BestCities Global Alliance, Cape Town, kanthi papan nomer 41 sing dadi 58 rapat apik banget, rampung kanthi cepet saka Vancouver, ing papan kaping 38 sing dadi 60 rapat lan Melbourne, ing nomer 37 dadi tuan rumah 61 rapat.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.