Warta Breaking Hawaii Warta Breaking Hong Kong Industri Hospitality Hotel & Resor Investments News Mbangun maneh Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Ko Olina Four Seasons Resort Didol menyang Perusahaan Hong Kong

Ko Olina Four Seasons Resort Didol menyang Perusahaan Hong Kong
Ko Olina Four Seasons Resort

Henderson Land Group, perusahaan sing berbasis ing Hong-Kong, wis dadi siji saka perusahaan kasebut Ko Olina Four Seasons Resort dununge ing wilayah Kapolei, ing pulau Oahu, Hawaii.

Miturut Jeffrey R. Stone, Presiden lan CEO The Resort Group, sing nggawe properti Ko Olina, kemitraan karo perusahaane lan perusahaan Hong Kong bakal ora ana maneh amarga The Resort Group wis adol kabeh kepentingane menyang Henderson Land Group. Watu ora ngandhani pira properti sing dituku kasebut uga nalika penutupan penjualan kasebut bakal ditindakake.

Stone ujar: "Henderson Land Group (Intco) dadi mitra kita sawise entuk lan nggawe Sekawan musim wisata Oahu. Kita ngarep-arep supaya Henderson bakal dadi mitra jangka panjang lan nerusake visi adhedhasar komunitas kanggo properti kasebut.

Grup Resort selaras karo mitra pembangunan kelas internasional, kalebu China Oceanwide Holdings Group, Group Reignwood Beijing, The Walt Disney Company, Marriott International, Starwood Hotels and Resorts Worldwide Inc., Westin Hotels & Resorts, Perusahaan Hotel Ritz-Carlton , Mass Mutual Financial Group, Morgan Stanley, lan Alexander & Baldwin Inc., kanggo sawetara jeneng.

“Pak Lee Shau Kee, pamilik perusahaan Henderson lan Intco, lan saiki dadi pamilik Four Seasons Resort Oahu, uga dadi pamilik Four Seasons Hong Kong kanthi aman ngladeni para tamu lan njaga karyawan sajrone pandemi kasebut. Saiki aku wis minggir lan mbukak maneh lagune, lapangan golf, lan marina Ko Olina, aku ngarep-arep tim Henderson bakal ngetutake lan njamin karyawan Four Seasons bali kerja kanthi cepet. ”

Ko Olina Four Seasons Resort ditutup ing wulan Maret taun iki amarga pandemi COVID-19, nglumpukake 800 karyawan non-serikat kanthi tunjangan medis. Durung dingerteni kapan resor bakal dibukak maneh.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.