24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Rita Irwin kanggo terus dadi Papan Pariwisata Florida Keys

Draft otomatis
Rita Irwin kanggo terus dadi Papan Pariwisata Florida Keys
ditulis dening Harry S. Johnson

Presiden lan CEO Pusat Riset Dolphin ing Tombol Tengah bakal terus memimpin Dewan Pengembangan Pariwisata Monroe County, dewan sukarelawan sing ngatur promosi pariwisata kanggo Florida Keys & Key West.

Rita Irwin dipilih kanthi suara suara dina Selasa sajrone rapat dewan sing dijadwalake kanthi rutin liwat Zoom. Iki bakal dadi warga Marathon taun kaping 13 berturut-turut dadi ketua.

"Aku seneng kesempatan kanggo dadi ketua dewan TDC," ujare Irwin, sing matur suwun marang anggota dewan amarga wis yakin. "Amarga COVID-19, kita terus ngadhepi tantangan kanggo njaga ekonomi adhedhasar pariwisata Keys kanthi proaktif pemasaran protokol keamanan kanggo ndhukung upaya pejabat kesehatan lan pimpinan liyane supaya para pengunjung lan warga tetep aman."

George Fernandez, salah sawijining pamilik Key West Butterfly & Nature Conservatory, dipilih dadi wakil ketua maneh. Timothy Root, anggota dewan Keys Energy, lan Diane Schmidt, manajer umum ing Margaritaville Key West Resort lan Sunset Key Cottages, bakal dadi bendahara.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.