News

Greyhound nggawe langkah kanggo nyedhiyakake layanan lintang kanggo para penyandang cacat

0a1_2205
0a1_2205
ditulis dening editor

DALLAS, TX - Kanggo mengeti ulang taun kaping 25 Amerika Serikat sing ora duwe kabisan undhang (ADA), Greyhound melu prayaan kasebut ing National Mall ing Washington, DC

Print Friendly, PDF & Email

DALLAS, TX - Minangka pengetan ulang taun ke-25 Amerika Penyandang cacat (ADA), Greyhound melu prayaan kasebut ing National Mall ing Washington, DC, dina Setu, 25 Juli.

Greyhound nampilake pelatih sing dilengkapi kursi roda ing acara kasebut, saengga para tamu bisa tur menyang bis lan ngerti luwih akeh babagan cara perusahaan kasebut ngladeni para pelanggan cacat.

Minangka perusahaan sing ngupayakake nyukupi kabutuhane kabeh para penyandang cacat, Greyhound wis nggawe sawetara paningkatan sajrone 25 taun kepungkur kanggo mesthekake yen ora mung tundhuk karo peraturan ADA, nanging uga ngupayakake ngluwihi. Program perusahaan kanggo nulungi pelanggan kanthi kebutuhan khusus lengkap. Driver, staf layanan pelanggan lan karyawan terminal liyane kasedhiya kanggo nyukupi kabutuhane para penyandang cacat. Greyhound nyedhiyakake pitulung babagan kos lan deboarding, bagasi, transfer, stowage lan pengambilan piranti mobilitas, lan bisa mbantu pelanggan plancongan dhewe utawa karo petugas perawatan pribadi.

"Greyhound ngerteni pentinge supaya lelungan gampang lan gampang diakses para penyandang cacat," ujare Dave Leach, presiden lan CEO, Greyhound Lines, Inc. "Kita mesthi komitmen kanggo nyedhiyakake layanan paling apik lan njamin supaya para pelanggan cacat kabeh pengalaman lelungan wiwit buku lelungan nganti tekan papan sing dituju. Kita wis nggawe akeh perbaikan sing nggawe lelungan dadi gampang lan tanpa repot. ”

Greyhound nawakake pilihan plancongan sing aman, andal lan trep kanggo para pelanggan. Sawetara langkah paling penting sing digawe perusahaan kanggo ngladeni para pelanggan cacat yaiku:

Kabeh bis Greyhound dilengkapi kursi roda, lan kabeh driver dilatih babagan cara ngoperake lift.

Greyhound kerja sama karo Aksesibilitas sing penting kanggo nyedhiyakake akses luwih gampang kanggo tuku tiket online lan informasi perjalanan penting kanggo para pelanggan cacat fisik, sesanti lan umur-related.

Perusahaan kasebut duwe tim profesional sing khusus mbantu para penyandang cacat.

Kabeh terminal duwe papan parkir sing bisa diakses kursi roda kanthi akses sempit menyang lawang mlebu.

Toilet terminal bisa diakses kanthi lengkap lan kalebu kios sing cocog karo ADA, kabeh dilengkapi perlengkapan lan perlengkapan sing bisa diakses.

Konter tiket dipasang kanggo nggayuh dhuwur sing dibutuhake kanggo para pelanggan ing kursi rodha. Ing sawetara kasus, ana bagean saka counter sing diturunake kanggo kenyamanan.

Akomodasi kanggo pelanggan sing duwe kewan layanan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.