Thailand: Tur kaping 17 yuta saka Oman

pelanggan
pelanggan
ditulis dening editor

Dheweke saka Oman. Dheweke dadi turis lan teka ing liburan ing Thailand karo putrine lan garwane.

Print Friendly, PDF & Email

Dheweke saka Oman. Dheweke dadi turis lan teka ing liburan ing Thailand karo putrine lan garwane.

The Thai tourism industry has welcomed Mr. AL Shaqsi Yaqdhan Hamad Khalifa from Oman as the country’s 17 millionth visitor for this year.

Pengunjung sing paling Kabeg Thailand teka ing Bandara Suvarnabhumi tanggal 28 Juli 2015, kanthi sambutan saka para eksekutif lan perwakilan Otoritas Pariwisata Thailand (TAT), Thai Airways International Public Co., Ltd., Biro Imigrasi, Bandara Thailand Public Co, Ltd., lan True Corporation Public Co., Ltd.

As part of a “Green Season” marketing strategy, every millionth visitor to the country is being welcomed at Thailand’s international aviation gateways until 30 September, 2015.

Pengunjung sing begja kaget banget nampa rong tiket tiket balik ekonomi saka pelabuhan asale internasional menyang Thailand bebarengan karo voucher akomodasi limang wengi, sertifikat "Pengunjung Paling Beruntung Thailand" uga hadiah liyane saka mitra proyek TAT. Perjalanan kasebut duwe periode validitas setaun.

Kagiyatan kasebut dirancang kanggo ndhukung kampanye payung "2015 Discover Thainess", sing tujuane kanggo nyorot pesona Thailand sing ora ana enteke, macem-macem tujuan, rasa masakan Thailand, keunikan budaya lan budaya sing apik, uga keramahan bangsane.

Print Friendly, PDF & Email
Ora ana tag kanggo kiriman iki.

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.