News

Ethiopian Airlines seneng mbukak pasar Seychelles-Tel Aviv

alainetn_12
alainetn_12
ditulis dening editor

Manajer Ethiopian Airlines sing mapan ing Seychelles, matur nuwun marang Menteri Alain St.Ange amarga wis kerja bareng maskapai kasebut kanggo mbukak pasar pariwisata Israel kanggo Seychelles.

Print Friendly, PDF & Email

Manajer Ethiopian Airlines sing mapan ing Seychelles, matur nuwun marang Menteri Alain St.Ange amarga wis kerja bareng maskapai kasebut kanggo mbukak pasar pariwisata Israel kanggo Seychelles.

Mereset Tekelign, Manajer kanggo Ethiopian Airlines sing berbasis ing Seychelles, ana ing bandara kasebut kanggo nampani Menteri Alain St.Ange, Menteri Seychelles sing tanggung jawab Pariwisata lan Budaya, nalika mlebu ing Seychelles ing maskapai penerbangan Ethiopia saka kunjungan kerja ing Israel. Mereset Tekelign, Manager Seychelles kanggo Ethiopian Airlines, sing gabung karo Seychelles International Airport dening Lenny Alvis, General Manager ing Mason's Travel; GSA kanggo Ethiopian Airlines ing Seychelles; lan Sherin Naiken, CEO Dewan Pariwisata pulau kasebut.

"Kita krungu manawa kunjungan kerja ing Israel pancen sukses, lan kita kepengin ana ing kene nalika sampeyan matur nuwun kanggo usaha tanpa kendhat kanggo pariwisata Seychelles," ujare Mereset Tekelign, Manajer Ethiopian Airlines sing berbasis ing Seychelles, nalika dheweke takon Menteri St.Ange kanggo motong kue sambutan ing ruang bandara. Menteri St.Ange wis nuntun kunjungan menyang Israel kanggo plancongan promosi sing dianakake bebarengan karo Ethiopian Airlines lan Dewan Pariwisata Seychelles.

"Delegasi sektor publik-swasta pariwisata sing padha karo aku ing Israel seneng karo pakaryan sing wis ditindakake, lan sukses ing perjalanan kasebut mung amarga kita kabeh ndeleng dhisik menyang Seychelles lan kanggo mesthekake manawa pulau-pulau kita bisa njaluk bagean sing padha saka pasar pariwisata Israel. Sapa wae sing ngerti pakaryan sing nggawe pariwisata bisa ngerteni manawa ora ana gandhengane ing pasar sumber pariwisata, lan uga duwe kesempatan kanggo mung ngrungokake mitra mitra wisata. Iki sebabe kita ing Israel nalika aku dikancani Rosemarie Hoareau, Direktur Pemasaran ing Papan Pariwisata Seychelles; Alan Mason saka Lelungan Amaon; Guillaume Albert saka Layanan Perjalanan Creole; lan Daniella Payet-Alis saka Reservasi Seychelles, "ujare Menteri St.Ange ing bandara nalika nerangake manawa sukses perjalanan paling anyar iki malah ngluwihi sing diarepake dhewe.

Menteri Alain St.Ange matur nuwun marang Mereset Tekelign, Manajer Ethiopian Airlines sing berbasis ing Seychelles, lan Perjalanan GSA Mason sing diwakili dening Lenny Alvis kanggo pesta sambutan iki. Dheweke negesake manawa Menteri Pariwisata lan Budaya lan Dewan Pariwisata bakal terus kerja bareng karo sektor swasta sing komitmen karo industri pariwisata pulau kasebut.

Seychelles minangka anggota dhasar saka Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.