News

Pariwisata lan budaya Seychelles ningkatake toleransi agama

faithetn
faithetn
ditulis dening editor

Kunjungan kerja menyang negara Israel dening Alain St.Ange, Menteri Seychelles sing tanggung jawab Pariwisata lan Budaya, uga dadi kesempatan kanggo Menteri sing asring ujar manawa pulau-pulau kasebut

Print Friendly, PDF & Email

Kunjungan kerja ing negara Israel dening Alain St.Ange, Menteri Seychelles sing tanggung jawab Pariwisata lan Budaya, uga dadi kesempatan kanggo Menteri sing ujar manawa pulau-pulau ing Seychelles minangka pot budaya leleh amarga macem-macem jinis kasebut nggawe wong Kreol ing Seychelles kaya saiki. Seychelles mesthine uga misuwur kanthi macem-macem kepulauan sing nggawe kepulauan kasebut dadi kaya dene dheweke nawakake pulau-pulau sing nganggo granit uga pulau-pulau karang sing rata, kabeh duwe kolam renang sing ora ana tandhingane karo pantai berpasir putih sing murni sing dilapisi pirus sing bening lan resik segara biru sing tetep anget saben taun.

Nanging Seychelles uga misuwur ing saindenging jagad minangka negara sing toleran agama, saéngga kabeh wong ora mung bisa ngamati, nanging uga bisa ngetrapake iman kanthi bebas. Saiki, sanajan Greja Katulik Roma isih tetep dadi greja ing pulau-pulau kasebut, wong bisa ngerti macem-macem agama lan agama ing pulau-pulau ing tengah segara kasebut. Greja Anglikan, Pusat Bahai, Kuil Hindhu, Mesjid Muslin, Budha, Greja Advent, lan Greja Pentecostal, lan liya-liyane, kabeh dibangun bebarengan nawakake suasana langka harmoni total liwat badan antar-agama. sing asring ditemoni kanggo mesthekake kabeh wong bisa ndeleng lan ngerteni.

Bertentangan karo iki, Menteri Alain St.Ange, Menteri Seychelles sing tanggung jawab Pariwisata lan Budaya, entuk kesempatan nalika diajak golek pusat Hyfa Bahai sing hebat amarga dheweke ana ing kutha Israel sawetara jam. nalika dolan kerja. "Ngerti lan ngapresiasi agama lan agama ing saindenging jagad mbantu sapa wae sing luwih ngerti awake dhewe," ujare Menteri Seychelles. "Pusat Bahai sing kondhang karo kebon sing apik banget tetep dadi situs sing kudu dikunjungi, amarga sisih iki Israel kanthi macem-macem kapercayan dhewe-dhewe, sawetara ora bisa dihubungi kajaba Israel dikunjungi," ujare Menteri St.Ange.

Seychelles minangka anggota dhasar saka

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.