24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

Menteri Pariwisata lan Budaya Seychelles ketemu karo Presiden Ghana

saiki
saiki
ditulis dening editor

Presiden John Dramani Mahama, Presiden Republik Ghana, ketemu karo Menteri Alain St.Ange, Menteri Seychelles sing tanggung jawab Pariwisata lan Budaya, sing nalika lagi kerja menyang Ghana

Print Friendly, PDF & Email

Presiden John Dramani Mahama, Presiden Republik Ghana, ketemu karo Menteri Alain St.Ange, Menteri Seychelles sing tanggung jawab kanggo Pariwisata lan Budaya, sing nalika ngunjungi kerja menyang Ghana kanggo melu Konferensi Regional Organisasi Pariwisata Dunia PBB (UNWTO) "Ngapikake Pengembangan Pariwisata Brand Afrika."

Menteri Seychelles lan Elizabeth Ofosu-Adjara, Menteri Pariwisata, Budaya, lan Seni Kreatif ing Ghana, lan kolega lan menteri pariwisata saka Afrika ana ing kantor presiden bebarengan karo Taleb Rifai, Sekretaris Jenderal UNWTO, lan Direktur UNWTO kanggo Afrika, Elsia Grandcourt, kanggo ketemu Presiden Ghana minangka tindak lanjut saka pidato kasebut ing upacara pembukaan Konferensi Regional UNWTO sedina sadurunge.

Seychelles lan Ghana ngalami hubungan sejarah sing kuat wiwit pamrentah Inggris ing taun 1896 ngeterake Raja Prempeh I, Asantehene banjur, lan sawetara pangareping Asante liyane menyang pulau-pulau Seychelles lan njaga dheweke ing pulau kasebut minangka "wong buangan."

Iki sawise Asantes, sing dikandhani wani banget ing perang, melu perang nglawan kekuwatan kolonial Inggris.

Sawetara keturunan Raja Prempeh I isih urip ing pulau-pulau Seychelles sing dianggep minangka omah.

Asantehene Otumfuo Osei Tutu II, Raja Asante, ana ing Seychelles ing wulan April taun iki, diiringi Elizabeth Ofosu-Adjara, Menteri Pariwisata, Budaya, lan Seni Kreatif ing Ghana, supaya ana ing edhisi 2015 Seychelles Carnaval International de Victoria , karnaval sing diarani "Karnaval Karnaval" dening pers internasional.

Karnaval taun iki dirawuhi wong-wong saka 29 negara kalebu delegasi gedhe saka Ghana, lan bareng-bareng nampilake kabudayane ing bentuk musik lan nari.

Ing kantor presiden, Menteri Seychelles St.Ange lan Presiden Mahama ngobrol babagan link sejarah Ghana-Seychelles iki lan menteri kepulauan kasebut mungkasi diskusi kanthi ujar manawa dheweke pengin presiden uga bakal menehi wektu kanggo ngunjungi Seychelles.

Seychelles minangka anggota dhasar saka

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.