24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

Barcelona dadi bintang Kluivert, duta pariwisata Rayco kanggo Uganda

RJT_6662
RJT_6662
ditulis dening editor

Presiden Uganda Yoweri Museveni dina iki dadi sponsor $ 180,000 kanggo nggampangake tur promosi lan game sepak bola dening FC Barcelona Legends sing bakal ngunjungi Uganda ing Desember taun iki.

Print Friendly, PDF & Email

Presiden Uganda Yoweri Museveni dina iki dadi sponsor $ 180,000 kanggo nggampangake tur promosi lan game sepak bola dening FC Barcelona Legends sing bakal ngunjungi Uganda ing Desember taun iki.

Presiden Museveni ketemu Kapten Legenda FC Barcelona lan Duta Besar Goodwill UNICEF, Patrick Kluivert, lan anggota tim Rayco Garcia Caberera, lan negesake dhukungan kanggo kunjungan kasebut kanggo ndhukung pariwisata lan investasi Uganda, lan program pangembangan pemuda.

"Aku bakal ndhukung sampeyan amarga apa sing sampeyan lakoni bakal nggawa luwih akeh turis lan investor. Sampeyan nuduhake kabeh sing ditawakake Uganda. Aku uga seneng yen sampeyan nyedhiyakake program pemuda sing bakal ningkatake warga Uganda menyang panggung internasional, "ujare Presiden Museveni.


Kluivert lan Garcia ujar manawa bakal nggawe akademi pengembangan sepak bola muda ing Uganda, amarga wis ngidhentifikasi akeh bakat ing negara kasebut.

"Aku wis telung minggu mrene lan aku wis ngerteni manawa Uganda duwe akeh bakat bal-balan ing kene. Ana akeh wong enom sing duwe potensi gedhe bisa tampil ing panggung dunia. Kita pengin menehi kesempatan iki, "ujare Garcia.

Kluivert, sing miber ing dina Minggu wengi, ujar manawa dheweke kepincut karo kecantikan lan potensi turisme Uganda.

"Sajrone wektu sing cendhak, aku ora ana sangsi manawa Uganda minangka salah sawijining negara paling apik ing donya. Kita bakal menehi jangkauan global sing apik kanggo turisme lan investasi, amarga sampeyan akeh tawaran, "ujare Kluivert.

Duo kasebut ana ing misi sing kalebu kegiatan Duta Besar UNICEF, uga identifikasi bakat bal-balan ing Uganda kanggo promosi ing luar negeri, lan identifikasi kesempatan kanggo promosi pariwisata lan investasi ing Uganda nggunakake merek Barcelona FC.

Barcelona FC minangka tim olahraga paling terkenal nomer loro ing donya, regane US $ 3.2 milyar, lan klub bal-balan paling sugih nomer papat ing donya babagan penghasilan, kanthi omset tahunan € 484.6 yuta.

Iki minangka klub sing misuwur kanthi jutaan penggemar ing saindenging jagad.

Duo kasebut diiringi Menteri Pariwisata Maria Mutagamba, Anggota Dewan Pariwisata Uganda Amos Wekesa, Kepala Eksekutif Dewan Pariwisata Uganda Stephen Asiimwe, lan Direktur Eksekutif Otoritas Margasatwa Uganda Dr. Andrew Seguya.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.