24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Warta Pamrentah News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Warta Breaking Trinidad lan Tobago Maneka Warta

Tobago nggunakake sebutan UNESCO kanggo ningkatake pangembangan pariwisata

Tobago nggunakake sebutan UNESCO kanggo ningkatake pangembangan pariwisata
Tobago nggunakake sebutan UNESCO kanggo ningkatake pangembangan pariwisata
ditulis dening Harry S. Johnson

Badan Pariwisata Tobago Limited mengeti prestasi paling anyar ing pulau kasebut UNESCO Wong lan sebutan Biosfer, lan nampani kesempatan kanggo nggunakake tonggak sejarah iki kanggo ngembangake lan ningkatake produk pariwisata pulau kasebut.

Program iki tujuane kanggo ningkatake mata pencaharian ing komunitas lokal, lan njaga ekosistem. Iki nyengkuyung pendekatan inovatif kanggo pangembangan ekonomi ijo lan biru sing berkelanjutan ing saindenging jagad, lan perbaikan hubungan antara masarakat lan lingkungane.

Louis Louis, Kepala Eksekutif ing TTAL ujar:

"Prestasi Man lan Biosfera minangka katalisator sing bisa ningkatake pangembangan pariwisata berkelanjutan Tobago, sing dadi fokus inti saka Badan Pariwisata Tobago. Mesthi bakal nambah apik kanggo banding internasional sing dituju ing jaman lelungan anyar, lan nambah pangembangan sing selaras karo merek sing durung ditemokake, durung tutul lan durung ditemokake. ”

Penunjukan internasional kanthi strategis cocog karo program lingkungan TTAL sing ana sing wis diwiwiti kanthi kemitraan karo badan global terakreditasi. Awal wulan iki, TTAL entuk status pilot Blue Flag kanggo telung pantai sing apik ing Tobago, lan seminggu sadurunge Badan kasebut ditampilake ing situs web Green Key International kanggo upaya ningkatake standar lan kualitas produk berkelanjutan ing Tobago.

Ngomentari pas wektune tonggak sejarah paling gedhe ing tujuan Tobago nalika pandemi saiki, Direktur Pengembangan Produk lan Manajemen Tujuan TTAL, Pak Narendra Ramgulam, ujar:

"Warta iki teka ing wektu sing cocog kanggo Tobago, amarga nyedhiyakake alat sing migunani kanggo pemulihan ekonomi ing jaman pasca COVID. Tren nuduhake manawa para plancong saiki bakal ngupayakake tujuan sing aman lan resik. Minangka tujuan 'Perjalanan Aman' sing wis disetujoni WTTC, Tobago wis njupuk langkah-langkah sing dibutuhake kanggo memenuhi tuntutan para pelancong sesuk, lan kita nampa kesempatan iki kanggo nambah banding minangka tujuan sing sadar karo lingkungan. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.