24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Antigua & Barbuda Breaking News Warta Breaking Bahama Warta Breaking Barbados Breaking News Internasional Kuliner budaya Warta Breaking Grenada Industri Hospitality Warta Breaking Jamaika Warta Mewah Warta Industri Rapat News Mbangun maneh Resorts Romantis Pernikahan Bulan Madu Warta Breaking Saint Lucia Pariwisata Perjalanan Plancongan | Tips Plancongan Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Sandal Pantai lan Resor Halloween

Sandal Pantai lan Resor Halloween
Sandal Pantai lan Resor Halloween

Minangka hadiah spooktacular kanggo tamu resort, Sandal Pantai lan Resor Halloween Sale nawakake nedha bengi cahya lilin pribadi romantis gratis kanggo loro. Pasangan bakal lenggah ing meja sing dihias khusus karo karangan bunga tropis lan padhang karo lilin.

Panganan gourmet papat kursus bakal disedhiyakake dening pelayan pribadi lan kalebu botol Ruffino Prosecco lan pour anggur Robert Mondavi Twin Oaks® sing diwatesi.

Kabeh sing kudu ditindakake para tamu yaiku milih lokasi sing dipilih supaya bisa ngrasakake pengalaman nedha bengi sing nyenengake gratis.

Dumunung ing pulo Antigua, Bahamas, Barbados, Grenada, Jamaika, lan Saint Lucia, para tamu bisa pesen, ndaftar, lan mriksa:

  • Sandal Grande Antigua
  • Sandal Grenada
  • Sandal Royal Bahamian
  • Sandal Emerald Bay
  • Sandal Barbados
  • Sandal Royal Barbados
  • Sandal Kabupaten La Toc
  • Sandal Pantai Halcyon
  • Sandal Grande St. Lucian
  • Sandal Ochi Beach Resort
  • Sandal Pesisir Kidul
  • Sandal Royal Caribbean
  • Sandal Montego Bay
  • Sandal Negril
  • Tanduran Kraton Sandal

Makan malam lilin pribadi gratis kanggo loro kasedhiya nalika pesenan 6 wengi utawa luwih mbayar. Tamu kudu ndhaptar pesenan supaya bisa nampa tawaran nedha bengi khusus iki liwat formulir registrasi sing diajukake sajrone 72 jam pesenan.

Tamu sing wis dipesen - ora wedi! Dheweke bisa njupuk kauntungan saka tawaran iki uga kanthi ndhaptar.

Wiwit saiki tamu teka ing ruang tunggu bandara, nganti kabeh pengalaman ing resor, Sandals pengin supaya pengunjung ngrasakake aman lan nikmati plesiran tanpa kuwatir. Sanajan kedadeyan ing jagad saiki, para tamu bisa santai ngerti yen Sandal Platinum Protokol Kebersihan wis ditrapake ing kabeh resort.

Dadi aja wedi ... pesenan nganggo Sandal Beaches and Resorts lan ayo padha welcome sampeyan mlebu swarga.

Warta liyane babagan Sandal

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.