News

Mandarin Oriental ngumumake penggemar selebriti anyar

0a1a_614
0a1a_614
ditulis dening editor

HONG KONG – Mandarin Oriental’s multi-million dollar global advertising campaign “He’s a Fan/She’s a Fan”, continues to gather ‘fans’ from around the world.

Print Friendly, PDF & Email

HONG KONG – Mandarin Oriental’s multi-million dollar global advertising campaign “He’s a Fan/She’s a Fan”, continues to gather ‘fans’ from around the world. The latest addition is the award-winning French actress, Isabelle Huppert.

Kampanye iki dirancang kanggo nambah kesadharan merek Mandarin Oriental kanthi global ing media cetak lan media digital, kanthi nggandhengake simbol Mandarin Oriental sing kondhang - penggemar - karo selebriti internasional sing tetep ing hotel ing Grup. Minangka apresiasi dhukungan, Grup menehi sumbangan kanggo saben amal amal saben selebriti. Badan amal favorit Huppert sing diwenehake sumbangan Mandarin Oriental yaiku The Watermill Center, sing ndhukung seni pertunjukan, lan APREC, dhasar kanggo riset kanker.

Well-known portrait photographer Mary McCartney, photographs each celebrity in a location of their choice which, for them, best represents a feeling of well-being. Fittingly, Huppert chose to be photographed in a townhouse close to Mandarin Oriental, Paris.

Aktris sing duwe bakat banget lan sukses, Huppert duwe nembelas film ing kompetisi resmi Festival de Cannes - luwih saka wong liya, lan mung siji saka papat aktor sing menangake Penghargaan Interpretasi Terbaik kaping pindho - kanggo Violette ing taun 1978 lan The Piano Teacher ing 2001. Kajaba iku, dheweke dadi aktris paling nominasi penghargaan film nasional bergengsi ing Prancis, César Award, kanthi rolas nominasi kanggo 'Aktris Terbaik' lan rong nominasi kanggo 'Aktris Pendukung Paling Apik.'

Huppert minangka penggemar khas Mandarin Oriental, Boston lan uga ngarep-arep marani resor paling anyar ing Grup, Mandarin Oriental, Marrakech. Kanthi jadwal syuting sing sibuk lan beda-beda, dheweke seneng banget marang detail lan efisiensi tenang sing ditemokake kapan dheweke tetep mandarin Oriental.

"Kampanye pemenang penghargaan terus nggawe pernyataan sing kuat babagan Grup kanthi cara sing sederhana lan mewah, lan kita seneng nampani Isabelle Huppert dadi duta besar paling anyar," ujare Jill Kluge, Direktur Komunikasi Merek Hotel Mandarin Oriental Group. "Kanthi fokus marang para selebriti sing kanthi jelas ngurmati babagan sing luwih apik ing urip, kita bisa nuduhake kualitas hotel kanthi cara sing luwih menarik tinimbang pariwara hotel tradisional," ujare.

Isabelle Huppert gabung karo 28 penggemar Mandarin Oriental: Lucy Liu, Morgan Freeman, Cecilia Bartoli, Caterina Murino, Sir Peter Blake, Lin Chiling, Karen Mok, Kevin Spacey, Christian Louboutin, Sophie Marceau, IM Pei, Michelle Yeoh, Jane Seymour, Kenzo Takada, Jerry Hall, Vanessa Mae, Vivienne Tam, Barry Humphries, Frederick Forsyth, Darcey Bussell, Bryan Ferry, Liam Neeson, Dame Helen Mirren, Maggie Cheung, Sigourney Weaver, Sir David Tang, Hélène Grimaud lan Sa Ding Ding.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.