News

American Airlines ngakoni pesawat mabur sing salah menyang Hawaii

Pilih basa sampeyan
0a1_2774
0a1_2774
ditulis dening editor

HONOLULU, Hawaii - American Airlines lagi wae amarga mabur pesawat sing salah saka Los Angeles menyang Hawaii wulan kepungkur.

Print Friendly, PDF & Email

HONOLULU, Hawaii - American Airlines lagi wae amarga mabur pesawat sing salah saka Los Angeles menyang Hawaii wulan kepungkur.

Maskapai kasebut ngakoni manawa ing tanggal 31 Agustus, tinimbang pesawat A321H, pesawat kasebut nerbitake pesawat A321S, sing ora duwe wewenang kanggo mabur jarak sing adoh banget liwat banyu, miturut blogger penerbangan Brian Sumers.

Dheweke pisanan ngerti babagan gaffe utama nalika nongkrong ing papan pesen penerbangan.

Pesawat sing kaiket ing Honolulu sing digunakake ora duwe sertifikasi ETOPS (Standar Kinerja Operasional Mesin Twin-Range).

Uga ora duwe oksigen ekstra lan tabung penekanan geni sing diwajibake kanggo jarak jauh, miturut Washington Post.

Pesawat mabur menyang Hawaii nglanggar peraturan Administrasi Penerbangan Federal.

Maskapai kasebut ujar manawa nemokake kesalahan kasebut sawise njupuk landas, nanging njupuk keputusan kanggo nerusake pesawat amarga pesawat kasebut ora bahaya.

Nanging, nalika ndharat nggawe pesawat bali maneh tanpa penumpang.

"Sanalika nalika ngerti apa sing kedadeyan, kita ngabari FAA lan kita kerja lan kerja sama karo dheweke," ujare juru bicara Casey Norton menyang Washington Post.

'Kita uga duwe kajian lan kajian lengkap babagan kabijakan lan prosedur kita.'

Sumers ujar manawa karyawan industri maskapai anonim ing papan pesen padha kaget nalika ana campuran kasebut.

"Pancen langka," jarene. 'Soko kaya iki, yen sampeyan ngobrol karo maskapai, dheweke ujar' Kepiye kedadeyan iki? Iki ora bisa kelakon? ”

American Airlines ora ngandhani kepiye kedadeyan snafu nanging ujar marang outlet sing langsung nganyari piranti lunak supaya pesawat sing bener cocog karo rute sing bener.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.