24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

Majelis Umum UNWTO ing Medellin, Kolombia, arep diluncurake

undhang-undhang
undhang-undhang
ditulis dening editor

Sawise para delegasi saka saindenging jagad nikmati pagelaran lan nedha bengi Kolombia sing luar biasa ing Upacara sambutan Minggu wengi ing Medellin, kepala delegasi nglumpuk ing panggung gedhe dina Senen

Print Friendly, PDF & Email

Sawise para delegasi saka saindenging jagad nikmati pagelaran lan nedha bengi Kolombia sing luar biasa ing Upacara sambutan Minggu wengi ing Medellin, kepala delegasi nglumpuk ing panggung gedhe dina Senin esuk kanggo foto klompok sadurunge tekane Presiden Republik Kolombia, Juan Manuel Santos. Presiden kudu mbukak rapat umum.

Christian del Rosario, nekani Majelis Umum karo tim eTN sing nutupi acara UNWTO, njupuk foto klompok kasebut.

Foto Kredit Christian del Rosario nekani tim eTN

Menteri pariwisata Kolombia Cecilia Álvarez lan mayoritas Medellin r Gaviria Correa nyambut para delegasi ing wayah wengi Minggu.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.