News

Boeing kanggo mbangun 747 panel pesawat ing fasilitas Macon, Georgia

0a3a_2
0a3a_2
ditulis dening editor

SEATTLE, WA - Dina iki Boeing ngumumake yen 747 panel pesawat bakal dibangun ing fasilitas Macon, Georgia wiwit taun 2018.

Print Friendly, PDF & Email

SEATTLE, WA - Dina iki Boeing ngumumake yen 747 panel pesawat bakal dibangun ing fasilitas Macon, Georgia wiwit taun 2018.

Boeing bakal njupuk tugas saka Triumph Aerostrukturures - Divisi Pesawat Udara Vought, anak perusahaan Triumph Group, Inc., kanthi situs Macon sing nyedhiyakake panel fuselage sing dipasang ing garis pertemuan pungkasan 747 Boeing ing Everett, Washington. Boeing lan Triumph Aerostructures wis kerja sama kanggo nggawe transisi sing lancar kanggo rantai pasokan 747.

"Pilihan Boeing kanggo ngasilake peralatan penting kasebut ing fasilitas Macon-Bibb County minangka indikasi manawa Georgia minangka tenaga kerja sing trampil banget lan prasarana kelas internasional," ujare Gubernur Georgia Nathan Deal. "Aku yakin manawa produksi bakal terus maju minangka asil saka keputusan iki, lan aku ngarep-arep bisa ndeleng pengaruh positif saka proyek iki ing negara kita sawise dieksekusi."

Boeing lan Triumph Aerostrukture kerja bareng pirang-pirang wulan kanggo njamin transisi sing lancar kanggo rantai pasokan 747. Minangka bagean saka proses rinci iki, tim Boeing milih fasilitas Boeing Defense, Space & Security Macon kanggo 747 karya panel pesawat.

Karya pertahanan sing saiki ditindakake ing situs Macon kalebu bagean wing center pengganti kanggo A-10 Thunderbolt II, uga sub-majelis kanggo helikopter CH-47 Chinook. Panel pesawat kanggo pesawat transportasi Globemaster C-17 uga diproduksi ing situs kasebut nganti wiwitan taun iki.

Karya pertahanan saiki ing fasilitas kasebut dijadwalake bakal rampung ing pertengahan 2016, ing wektu kasebut Boeing bakal transisi situs kasebut kanggo kerja pesawat Komersial. Staff fasilitas bakal dikurangi sementara nalika transisi. Situs kasebut bakal digawe nganti produksi lengkap ing 747 panel pesawat ing pertengahan taun 2018, ing wektu kasebut bakal digunakake nganti 200 wong.

Macon bakal dadi situs pabrikan kaping rolas kanggo organisasi Pabrikan Pesawat Boeing Komersial, sing wis operasi ing telung negara.

"Iki warta apik kanggo Boeing lan para pelanggan," ujare Bruce Dickinson, wakil presiden lan manajer umum, program 747, Boeing Commercial Airplanes. "747 minangka pesawat sing apik lan bagean utama saka strategi produk. Kita ngurmati dhukungan pirang-pirang taun sing diwenehake dening Triumph Aerostructure lan para pendhudhuke Vought lan Northrop kanggo nggawe pesawat gedhe iki. Ngarep-arep, fasilitas Macon nyedhiyakake sumber anyar kanggo pesawat logam nalika kita ngupayakake ngatasi permintaan pasar lan syarat-syarat tuku. "

Boeing bakal nandur modal udakara $ 80 yuta kanggo latihan karyawan, modifikasi lan modifikasi bangunan sajrone telung taun sabanjure.

"Boeing Macon duwe warisan pabrikan aerospace sing apik, ndhukung wong-wong sing ngladeni negara kita," ujare Obie Jones, wakil presiden, Quality & Manufacturing, Boeing Military Aircraft.
Transfer panel panel pesawat menyang situs Macon minangka paket kerja anyar kanggo 747 sing saiki diwenehake dening Triumph Aerostrukturures sing bakal diumumake Boeing ing wulan ngarep.

747 struktur liyane sing saiki digunakake dening Triumph Aerostruktur, kalebu empennage, balok lantai lan permukaan penerbangan, saiki ditawakake kanthi kompetitif menyang pemasok sing dipilih. Boeing ngarepake bakal njupuk keputusan kanggo kabeh pekerjaan sing rampung taun iki.

Ing Macon, Boeing bakal nglengkapi situs kasebut kanthi peralatan lan peralatan anyar, sing bakal ngenggoni sakabehe fasilitas 220,000 kaki persegi. Sistem produksi manufaktur canggih bakal nyuda wektu kanggo nggawe panel pesawat uga nambah kualitas lan ningkatake keamanan karyawan.

"Iki minangka conto liyane babagan cara nggunakake sumber daya saka kabeh Perusahaan Boeing kanggo nggawe nilai sing luwih gedhe kanggo para pelanggan," ujare Kent Fisher, wakil presiden lan manajer umum Manajemen Pemasok, Pesawat Udara Komersial Boeing. "Nalika fokus awal yaiku produksi panel pesawat kanggo 747, fasilitas Macon menehi alternatif kualitas tinggi kanggo struktur sing saiki diekspor menyang pemasok liyane. Iki uga minangka pilihan sing apik kanggo nggawe pesawat anyar. ”

Boeing 747-8 Intercontinental lan 747-8 Freight minangka pesawat anyar sing paling anyar, 747 sing nawakake maskapai biaya operasi paling murah lan ekonomi paling apik ing pesawat penumpang utawa pesawat gedhe ing kelas - nalika nyedhiyakake kinerja lingkungan sing luwih apik. Kulawarga paling anyar saka 747 jetliner iki nyukupi persyaratan maskapai kanggo pesawat penumpang sing nglayani pasar 400 nganti 500 kursi lan kanggo pesawat sing terus dadi pimpinan kulawarga 747 Freight ing pasar kargo dunia.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.