News

Gempa bumi liyane nggegirisi Chili

0a1_2842
0a1_2842
ditulis dening editor

Gempa skala 6.5 ngguncang Chili saiki.

Laporan Gempa Awal:

Gedhene 6.5

Tanggal-Tanggal • 21 Sep 2015 17:39:58 UTC
• 21 Sep 2015 14:39:59 cedhak pusat gempa

Print Friendly, PDF & Email

Gempa skala 6.5 ngguncang Chili saiki.

Laporan Gempa Awal:

Gedhene 6.5

Tanggal-Tanggal • 21 Sep 2015 17:39:58 UTC
• 21 Sep 2015 14:39:59 cedhak pusat gempa

Lokasi 31.742S 71.635W

Jerone 24 km

Jarak • 46 km (28 mi) WSW saka Illapel, Chili
• 62 km (38 mi) sisih W saka Salamanca, Chili
• 87 km (53 mi) NNW saka La Ligua, Chili
• 121 km (75 mi) NNW saka Hacienda La Calera, Chili
• 211 km (130 mi) NNW saka Santiago, Chili

Kahanan sing durung mesthi Horisontal: 4.8 km; Vertikal 4.6 km
Parameter Nph = 109; Dmin = 118.8 km; Rms = 1.30 detik; Gp = 71 °

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.