News

Pangowahan sing digawe ing musim salju 2015 dadi layanan Royal Jordanian Cargo UK

Pilih basa sampeyan
routelogo_1
routelogo_1
ditulis dening editor

Royal Jordanian Cargo ing mangsa musim 2015/16 ngrancang bakal ngowahi operasi ing Inggris, sing nyebabake operasi gabungan kanggo Kairo, London Heathrow, lan Maastricht.

Print Friendly, PDF & Email

Royal Jordanian Cargo ing mangsa musim 2015/16 ngrancang bakal ngowahi operasi ing Inggris, sing nyebabake operasi gabungan kanggo Kairo, London Heathrow, lan Maastricht. Kajaba iku, maskapai kasebut ngrencanakake ngoperasikake Amman - Kairo - London Heathrow - Maastricht - Amman kaping seminggu, nggunakake Freight Airbus A310.

RJ051 AMM0800 - 0930CAI1030 - 1340LHR 31Y 6
RJ052 LHR1535 - 1735MST1900 - 0030 + 1AMM 31Y 6

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.