Airlines aviation Breaking News Internasional Breaking Kuwait News Warta Breaking Travel Investments News Pariwisata transportasi Maneka Warta

Kuwait Airways ngirim pesawat Airbus A330neos kaping pisanan

Pilih basa sampeyan
Kuwait Airways ngirim pesawat Airbus A330neos kaping pisanan
Kuwait Airways ngirim pesawat Airbus A330neos kaping pisanan
ditulis dening Harry S. Johnson

Kuwait Airways, maskapai penerbangan nasional Kuwait, wis nampa loro sing pertama Airbus Pesawat A330neo. Pesawat iki minangka pesawat pertama saka wolung A330neos sing dipesen karo maskapai kasebut. Operator saiki ngoperasikake armada 15 pesawat Airbus sing cacahe ana pitung A320ceo, telung A320neos lan lima A330ceos.

Acara iki uga minangka pangiriman A330-800 pertama Airbus. Pesawat widebody generasi anyar minangka tambahan paling anyar ing lini produk Airbus, sing nyoroti strategi perusahaan kanggo terus nawakake pelanggan maskapai ekonomi sing ora bisa dikalahake, nambah efisiensi operasional lan kenyamanan penumpang sing unggul kanthi platform teknologi paling anyar sing wis kabukten. Amarga kapasitas ukuran tengah sing disesuaikan lan fleksibilitas jangkauan sing apik, A330neo dianggep minangka pesawat sing cocog kanggo dioperasikake minangka bagian saka pemulihan pasca COVID-19.

Ketua Kuwait Airways, Kapten Ali Mohammad Al-Dukhan mratelakake: "Kuwait Airways bangga karo hubungan lan kerjasama sing terus ditindakake karo Airbus sajrone patang puluh taun kepungkur.

Pangiriman loro A330neos minangka tonggak penting liyane kanggo Kuwait Airways nalika kita maju menyang target lan implementasi strategi pengembangan armada, "ujare Al-Dukhan. "Pengenalan A330neos menyang armada kita sing berkembang saya nguatake posisi Kuwait Airways minangka maskapai terkenal ing sektor penerbangan regional lan global. Nalika terus mriksa persyaratane para penumpang kanggo nyedhiyakake layanan sing apik banget, digabungake karo kenyamanan lan keamanan sajrone pesawat, tekane A330neos miwiti fase anyar ing layanan sing diwenehake kanggo para penumpang, saliyane karo transportasi udara sing efisien lan nyaman layanan karo Kuwait Airways ”, tambah Al-Dukhan. 

A330neo Kuwait Airways bakal nampung 235 penumpang, nampilake 32 kasur rata ing Kelas Bisnis lan 203 kursi jembar ing Kelas Ekonomi nalika nawakake wadhah kargo gedhe sing bisa nampa tunjangan bagasi penumpang sing murah.

"A330neo minangka pesawat sing tepat kanggo Kuwait Airways ing jaman tantangan iki. Produk unik iki cocog karo ambisi Kuwait Airways kanggo nggedhekake jaringan kanthi cara sing paling efisien lan serbaguna, ”ujare Christian Scherer, Chief Officer Komersial Airbus. "Kanthi kenyamanan kabin kelas paling apik ing Airspace, pesawat bakal dadi favorit para penumpang. Thanks kanggo tingkat kesetaraan lan biaya sing dhuwur, A330neo bakal gampang nggabungake armada A320s, A330 lan armada A350s saiki Kuwait Airways, ”tambahe.

A330neo minangka pesawat generasi anyar sing sejatine, dibangun kanthi fitur A330 populer lan nggunakake teknologi sing digunakake kanggo A350. Didhukung dening mesin Rolls-Royce Trent 7000 paling anyar, lan nampilake swiwi anyar kanthi rentang tambah lan Sharklets sing diilhami A350 XWB, A330neo nyedhiyakake tingkat efisiensi sing durung pernah ana sadurunge - kanthi pembakaran bahan bakar 25% luwih murah saben kursi tinimbang pesaing generasi sadurunge. Dilengkapi kabin Airspace, A330neo nawakake pengalaman penumpang sing unik kanthi ruang sing luwih pribadi lan sistem hiburan ing-penerbangan generasi anyar lan konektivitas.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.