Airbus: Ngadaptasi bisnis menyang lingkungan pasar COVID-19 sing anyar

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Airbus SE nglaporake asil finansial gabungan kanggo sangang wulan pungkasan tanggal 30 September 2020.

"Sawise sangang wulan taun 2020, kita saiki wis ana kemajuan ing adaptasi bisnis menyang lingkungan pasar COVID-19 sing anyar. Sanajan pemulihan perjalanan udara luwih alon tinimbang sing diramalake, kita nggabungake produksi lan pangiriman pesawat komersial ing kuartal kaping telu lan mandheg konsumsi awis selaras karo ambisi, "ujare Kepala Eksekutif Airbus Guillaume Faury. "Salajengipun, ketentuan restrukturisasi sing dipesen nuduhake diskusi karo mitra sosial lan pemangku kepentingan wis maju kanthi apik. Kemampuan kanggo nyetabilake arus kas ing kuartal menehi kapercayan kanggo nerbitake pandhuan arus kas gratis kanggo kuartal kaping papat. ”

Pesenan pesawat komersial jumlahe 300 (9m 2019: 127 pesawat) kanthi backlog order yaiku 7,441 pesawat komersial ing 30 September 2020. Airbus Helicopters pesen 143 pesenan net (9m 2019: 173 unit), kalebu 8 H160s lan 1 H215 sajrone nomer telu seprapat Asupan pesanan Airbus Defense lan Space mundhak dadi € 8.2 milyar, kanthi kuartal kaping telu kalebu tambahan A330 MRTT uga menang kontrak ing satelit telekomunikasi.

Gabung bali mudhun nganti € 30.2 milyar (9m 2019: € ​​46.2 milyar), didhukung dening lingkungan pasar sing angel sing ngganggu bisnis pesawat komersial kanthi udakara 40% luwih sithik pangiriman taun-taun. Total 341 pesawat komersial dikirim (9m 2019: 571 pesawat), kalebu 18 A220s, 282 Keluarga A320, 9 A330 lan 32 A350. Sajrone kuartal katelu taun 2020, total 145 pesawat komersial dikirim kalebu 57 pangiriman ing wulan September. Airbus Helicopters nglaporake bathi kanthi stabil, nggambarake pangiriman luwih murah saka 169 unit (9m 2019: 209 unit) sing ganti rugi dening layanan sing luwih dhuwur. Revenue ing Airbus Defense and Space umume nggambarake volume ngisor ing Space System lan kanggo A400M uga pengaruh COVID-19 ing phase bisnis. Total 5 pesawat udara militer A400M dikirim sajrone sangang wulan kanthi Luxemburg dadi operator anyar.

Gabung EBIT Adjusted - langkah kinerja alternatif lan indikator utama sing njupuk wates bisnis sing didhasarake kanthi ora kalebu biaya utawa bathi materi sing disebabake dening gerakan ing prekara sing ana gandhengane karo program, nyusun maneh utawa pengaruh devisa uga bathi / kerugian saka pembuangan lan akuisisi bisnis - gunggunge
€ -125 yuta (9m 2019: € ​​4,133 yuta).

EBIT Airbus Disesuaikan € -641 yuta (9m 2019: € ​​3,593 yuta(1)) umume nggambarake pangiriman pesawat komersial lan efisiensi biaya murah. Uga kalebu € -1.0 milyar biaya COVID-19 sing gegandhengan. Langkah-langkah sing dibutuhake wis dijupuk kanggo adaptasi struktur biaya karo tingkat produksi anyar lan mupangat bisa digayuh nalika rencana ditindakake. Ing pungkasan September, jumlah pesawat komersial sing ora bisa dikirim amarga COVID-19 suda udakara 135 wong.

Disesuaikan EBIT Airbus Helicopters mundhak dadi € 238 yuta (9m 2019: € ​​205 yuta), nuduhake campuran sing apik, layanan sing luwih dhuwur, kontribusi positif saka eksekusi program uga biaya Riset & Pangembangan (R&D) sing luwih murah. Sajrone Q3, helikopter H145 limang wilah pisanan disedhiyakake sawise disertifikasi dening Badan Keamanan Penerbangan Uni Eropa ing Q2.

EBIT Diselaraskan ing Airbus Defense and Space mudhun dadi € 266 yuta (9m 2019: € ​​355 yuta), umume nggambarake volume sistem Space sing luwih murah, utamane ing bisnis peluncur amarga pengaruh COVID-19, sing sebagian diimbangi karo pangurangan biaya. . Rencana restrukturisasi Divisi sing dianyari ing H1 2020 lagi ditindakake lan negosiasi karo mitra sosial lagi maju. Ketentuan sing gegandhengan wis direkam ing Q3 minangka bagean saka Penyesuaian EBIT.

Gabung Dhuwit R&D sing dibiayai dhewe gunggunge € 2,032 yuta (9m 2019: € ​​2,150 yuta).

Gabung EBIT (dilaporake) € -2,185 yuta (9m 2019: € ​​3,431 yuta), kalebu Penyesuaian sing gunggunge € -2,060 yuta. Penyesuaian kasebut kalebu:

  • € -1,200 yuta sing dipesen ing Q3 sing ana gandhengane karo rencana restrukturisasi ing saindenging Perusahaan, yaiku € -981 yuta kanggo Airbus lan € -219 yuta kanggo Airbus Defense and Space. Jumlah kasebut ngetrapake langkah-langkah dhukungan pamrentah. Iki nuduhake status negosiasi pungkasan karo mitra sosial, lan mula bisa ditaksir maneh;
  • € -358 yuta sing ana gandhengane karo biaya program A380, yaiku € -26 yuta ana ing Q3;
  • € -374 yuta sing ana gandhengane karo ketidakcocokan pambayaran sadurunge dolar lan evaluasi neraca, yaiku € -209 yuta ana ing Q3;
  • € -128 yuta biaya liyane kalebu kepatuhan, yaiku € -11 yuta ana ing Q3.

Kerugian sing dilaporake saben saham € -3.43 (penghasilan 9m 2019 per saham: € 2.81) kalebu asil finansial € -712 yuta (9m 2019: € ​​-233 yuta). Asil finansial utamane nuduhake net € -291 yuta sing ana gandhengane karo instrumen finansial Dassault Aviation, uga pangukuran re-Launch Investment (RLI) € -236 yuta, utamane saka amandemen kontrak Prancis lan Spanyol nganti perdagangan Dunia Organisasi nganggep patokan suku bunga lan patokan evaluasi sing cocog. Iki uga kalebu gangguan utang ing OneWeb, sing diakoni ing Q1. Kerugian bersih gabungan yaiku € -2,686 yuta (laba bersih 9m 2019: € ​​2,186 yuta).

Gabung arus kas gratis sadurunge M&A lan pembiayaan pelanggan yaiku € -11,798 yuta (9m 2019: € ​​-4,937 yuta) sing € +0.6 milyar ana ing kuartal kaping telu. Kinerja arus kas gratis Q3 2020 nggambarake level pangiriman sing luwih dhuwur dibandhingake karo kuartal sadurunge, upaya penahanan kontan lan fokus sing kuat marang manajemen modal kerja.

Pangeluaran modhal ing sangang wulan udakara € 1.2 milyar, mudhun udakara € 0.3 milyar taun-taun, didhukung dening nyuda mbuwang ing kuartal kaping telu sejajar karo usaha kontainer Perusahaan. Arus kas gratis gabungan yaiku € -12,276 yuta (9m 2019: € ​​-5,127 yuta). Posisi utang bersih gabungan yaiku € -242 yuta tanggal 30 September 2020 (posisi kas bersih akhir tahun 2019: € ​​12.5 milyar) kanthi posisi kas kotor € 18.1 milyar (akhir tahun 2019: € ​​22.7 milyar).

Outlook

Pandhuan Perusahaan Lengkap taun 2020 ditarik wulan Maret. Amarga pengaruh COVID-19 sing terus ana ing bisnis lan risiko sing ana gandhengane, ora ana pandhuan anyar sing diterbitake babagan pangiriman pesawat komersial utawa EBIT.

Minangka basis pandhuan Q4 2020 kanggo arus kas gratis sadurunge M&A lan pembiayaan pelanggan, Perusahaan ora ngganggu gangguan ekonomi global, lalu lintas udara, operasi internal Airbus, lan kemampuan kanggo ngirim produk lan layanan.

Kanthi dhasar kasebut, Perusahaan target paling ora arus dhuwit gratis sadurunge M&A lan pembiayaan pelanggan ing kuartal kaping papat taun 2020.

Print Friendly, PDF & Email