News

Kepulauan Bahama ngaturake selamat, Adam Stewart, CEO, Sandals Resorts International, amarga menang Hotelier of the Year

Pilih basa sampeyan
bahamascorrectETN_11
bahamascorrectETN_11
ditulis dening editor

NASSAU, Bahama - Menteri Pariwisata Bahama ngaturake ucapan selamat marang Adam Stewart, CEO Sandals Resorts International, amarga menang penghargaan 'Hotelier of The Year' sing bergengsi saka Karibia H

Print Friendly, PDF & Email

NASSAU, Bahama - Menteri Pariwisata Bahama ngaturake ucapan selamat marang Adam Stewart, CEO Sandals Resorts International, amarga menang penghargaan 'Hotelier of The Year' sing prestisius saka Hotel Hotel & Pariwisata Karibia ing Forum Pertukaran Industri Perhotelan Karibia (CHIEF), sing kalampahan tanggal 2-4,2015 Oktober ing Puerto Rico. Penghargaan Hotelier of the Year minangka penghormatan profesional paling dhuwur sing diwenehake ing operasi hotel lan resort ing Karibia, ngakoni keunggulan ing kabeh bidang operasi, uga komitmen kanggo pelatihan lan pangembangan staf, kontribusi kanggo komunitas lan komitmen sing dituduhake kanggo praktik lingkungan sing apik. Penghargaan kasebut uga ngakoni peran aktif saben panampa ing masalah nasional lan regional sing nyebabake pariwisata Karibia.

"Aku pengin matur suwun banget lan suwun karo Adam Stewart babagan prestasi sing pantes lan prestisius iki," ujare Menteri Pariwisata, The Honorable Obediah H. Wilchcombe. "Wiwit njupuk sandal Sandal sangang taun kepungkur, Adam wis ngowahi merek lan penawaran Sandal, sing banjur ngowahi pariwisata lan lelungan ing saindenging Karibia lan Bahama. Dheweke ora mung ngenalake pembangunan 'ganti game' sing kalebu pulau pribadi 52 hektar, Fowl Cay Resort, ing The Bahamas, nanging dheweke wis nggawe standar kualitas paling dhuwur kanggo kabeh resor Sandal liyane ing Bahama. Standar sing ora mung dipercaya para pengunjung nanging uga bisa narik kawigaten menyang Kepulauan kita. Iki mung wis cukup, nanging Adam wis dadi suarga dhukungan kanggo Karibia, nggawe Yayasan Sands ing taun 2009 uga Universitas Perusahaan Sandal ing 2012, sing tujuane kanggo ningkatake urip masarakat Karibia. Kanthi kerja keras lan komitmene kanggo Sandal lan Karibia, Adam Stewart tanpa ragu manawa bakal nampa sing paling pantes kanggo penghargaan iki. Kita menehi salam marang dheweke saka Bahama lan ngarepake kesempatan kanggo terus kerja bareng dheweke lan Sandal ing Bahama. "

Babagan Kapuloan Bahama

Kepulauan Bahama duwe papan kanggo srengenge kanggo kabeh wong saka Nassau lan Pulo Paradise nganti Grand Bahama nganti Kepulauan Abaco, Kepulauan Exuma, Pulo Harbour, Pulo Long lan liya-liyane. Saben pulau duwe kepribadian lan atraksi dhewe-dhewe kanggo macem-macem gaya liburan kanthi golf paling apik ing donya, nyilem, nelayan, nglayar, numpak prahu, uga blanja lan mangan. Tujuan kasebut nawakake plancongan tropis sing gampang diakses lan nyedhiyakake kenyamanan kanggo para plancong kanthi izin liwat kebiasaan lan imigrasi AS, lan dolar Bahamian sejajar karo dolar AS. Nindakake kabeh utawa ora nindakake apa-apa, mung elinga Luwih Apik ing Bahama. Kanggo informasi luwih lengkap babagan paket lelungan, kegiatan lan akomodasi, nelpon 1-800-Bahama utawa bukak situs web.

Goleki Bahama ing web ing:

Facebook
Twitter
YouTube

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.