News

Ewonan wong sing mbukak alas kaki kanggo kampanye Barefoot4Them Tahunan kaping 4

0a1_3104
0a1_3104
ditulis dening editor

NASHVILLE, TN - Ewonan wong ing saindenging negara wis janji bakal mbukak alas kaki Jumuah, 16 Oktober kanggo nambah kesadaran tumrap jutaan wong ing saindenging jagad sing urip tanpa alas kaki sing pas.

Print Friendly, PDF & Email

NASHVILLE, TN - Ewonan wong ing saindenging negara wis janji bakal mbukak alas kaki Jumuah, 16 Oktober kanggo nambah kesadaran tumrap jutaan wong ing saindenging jagad sing urip tanpa alas kaki sing pas.

Kampanye Barefoot4Them digawe dening Nashville, Soles4Souls sing berbasis ing Tenn, perusahaan sosial global sing ora nguntungake sing nglumpukake lan nyebar luwih saka 26 yuta pasang sepatu ing AS lan 127 negara.

Soles4Souls njaluk publik gabung karo sing wis janji, ndhaptar kanthi ngunjungi www.barefoot4them.org. Kanggo nambah kesadaran, para peserta bisa ngirim gambar sikil dheweke ing media sosial kanthi tag hash # Barefoot4Them.

Barefoot4Them narik kawigatosan kanggo wong-wong sing urip tanpa akses menyang alas kaki sing tepat. Tanpa sepatu, bocah sing ora kaetung ora bakal entuk utawa diidini mlebu sekolah. Puluhan yuta bakal kena infeksi penyakit parasit sing ditularake lemah kaya cacing pita, sing bisa nyebabake debilitasi lan penderitaan seumur hidup.

"Umume kita ora mikir yen nganggo sepatu amarga durung nate dipeksa," ujare Presiden lan CEO Soles4Souls, Buddy Teaster. "Barefoot4Them minangka cara kanggo luwih mikir babagan apa tegese duwe sepasang sepatu sing apik. Sing luwih penting, menehi kita saben alesan kanggo mikir babagan apa wae urip sing luwih angel tanpa pasangan. ”

Saliyane nyebarke sepatu anyar menyang ewu wong sing butuh saben taun, Soles4Souls nggunakake akeh sepatu bekas sing dikoleksi kanggo ndhukung program mikro-perusahaan, sing nggawe lapangan kerja lan penghasilan pribadi ing negara-negara miskin kaya Haiti, Honduras lan Filipina.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.