News

Kolaborasi lan kreativitas ing lokakarya IMEX America

imex3
imex3
ditulis dening editor

Kepiye improvisasi bisa ditrapake ing bisnis, tinimbang ing kelas akting utawa klub komedi, dicethakaké ana ing Sekolah Bisnis PCMA taunan nomer loro sing dianakake minangka bagean saka Senin Cerdas IMEX Amerika.

Print Friendly, PDF & Email

Kepiye improvisasi bisa ditrapake ing bisnis, tinimbang ing kelas akting utawa klub komedi, dicethakaké ana ing Sekolah Bisnis PCMA taunan nomer loro sing dianakake minangka bagean saka Senin Cerdas IMEX Amerika, didhukung dening MPI, sing dianakake ing The Venetian® | Pusat Kongres Palazzo® , Las Vegas.

Sekolah Bisnis PCMA sing interaktif banget: Lokakarya Peningkatan Bisnis ditampilake lan dipimpin dening Bob Kulhan, profesor ing Fuqua School of Business ing Universitas Duke. Sore sing inovatif lan nyenengake, disponsori dening Synchronicities, dikirim menyang pamirsa profesional industri ing kabeh level. Bob, sing dadi pimpinan kelas internasional ing ngrancang program pembelajaran pengalaman kanggo bisnis, nutupi macem-macem teknik improvisasi sing dirancang kanggo ngiyatake pambangunan tim, manajemen konflik, jaringan lan katrampilan ngrampungake masalah.

Para rawuh padha mlaku, ngobrol karo para peserta lan nindakake mutiara kawicaksanan Bob. Sesi animasi kasebut ndadekake para peserta semangat lan semangat lan percaya dhiri nalika Elin Mayer saka Mayer Motivations nerangake:

"Pengganti energi! Aku ngerti manawa improvisasi minangka alat sing migunani kanggo nyedhiyakake supplier lan klien - saiki aku ngerti sebabe lan kepiye cara nggunakake efektif. Bob minangka pimpinan sing nyenengake lan pendhidhikan - lan sinau kanthi nyenengake mesthi dadi cara paling apik! ”

Gabriela Marquez saka BCD Travel M&I ing Meksiko nambah:

"Sesi iki pancen nyengkuyung aku mangkat saka zona nyaman lan mikir kanthi seger. Iki uga minangka cara sing nyenengake kanggo jaringan lan sifat interaktif bisa mbantu ngilangi es karo kanca liyane. Aku wis sinau ngrungokake tenan, ora ngadili lan njupuk risiko. ”

"Sekolah Bisnis PCMA sukses banget ing IMEX Amerika," ujare Deborah Sexton, Presiden lan CEO PCMA. "Peserta sesi Profesor Bob Kulhan nggawe Las Vegas bersenjata kanthi katrampilan sing luwih apik kanggo mikir, nggawe dinamika tim lan ngenali alangan kreativitas. Kita ngarep-arep kanggo nggedhekake program iki lan njupuk Sekolah Bisnis PCMA menyang Frankfurt ing wulan April ngarep. "

Sekolah Bisnis PCMA bakal ditindakake ing IMEX ing Frankfurt dina Senen, 18 April 2016. Informasi liyane bakal diluncurake sakcepete.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.