Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Breaking Jamaika News wong Pengumuman Pers Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Blanja Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Menteri Pariwisata Jamaika, Bartlett, nyedhiyakake pengalaman belanja sing apik

Menteri Pariwisata Jamaika, Bartlett, nyedhiyakake pengalaman belanja sing apik
Menteri Pariwisata, Hon Edmund Bartlett (kiwa 3) nyebabake owah-owahan kanggo transformasi The Shoppes ing Rose Hall dadi pengalaman blanja paling apik ing Montego Bay. Iki bakal nawakake produk budaya lan kreatif sing paling apik ing Jamaika, gastronomi lan fitur liyane sing bakal nggawe pariwisata minangka "pusat hubungan sing unggul." Menteri Bartlett diapit karo (saka kiwa) Direktur Eksekutif Dana Peningkatan Pariwisata, Dr Carey Wallace; Direktur Eksekutif Liburan Jamaika, Joy Roberts; Direktur Pariwisata Daerah, Dewan Pariwisata Jamaika, Odette Dyer; CEO Chandiram Limited, Anup Chandiram; (sebagian ndhelik) Ketua Dana Peningkatan Pariwisata, Godfrey Dyer lan Ketua Perusahaan Pengembangan Produk Pariwisata, Ian Dear.
ditulis dening Harry S. Johnson

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon Edmund Bartlett kala wingi nyebabake rusak ing The Shoppes ing Rose Hall, menehi tandha wiwitan pangembangan pengalaman blanja paling apik ing Montego Bay.

Pusat perbelanjaan ing obligasi kasebut ngalami transformasi gedhe lan bakal dijenengi maneh dadi konsep anyar sing nuduhake "Pusat Keunggulan Linkage" sing bakal nuduhake sing paling apik ing Jamaika kanthi macem-macem cara kreatif.

Menteri Bartlett nampi konsep sing digawe kanggo mbentuk maneh, nggawe maneh lan nyusun maneh mal kasebut, kanthi nyathet, "Paradigma pariwisata anyar mbutuhake inovasi lan pangembangan konsep kaya iki kanggo menehi elemen pengalaman asli Jamaika."

Pak Bartlett ujar, "Belanja minangka bagean utama saka daya tarik sing dimiliki Jamaika sing durung digunakake, ora dipanggonke lan saiki ditampilake, lan kita mikir manawa nilai budaya lan aset budaya Jamaika sing diconto ing produk sing diprodhuksi dening kita dhewe wong-wong wis ana ing level sing bisa ditampilake kanthi efektif lan menehi tanggepan jagad. ”

Nanging, dheweke ujar manawa ora ana arena sing bisa nggawe level merchandising lan pamer iki kanggo menehi pengaruh sing kudu diduweni.

Pariwisata Jamaika dibangun karo konsep keterkaitan sing ngemot pilar Pertanian & Manufaktur, Gastronomi, Olahraga & Hiburan, Kesehatan & Kesejahteraan, Belanja lan Pengetahuan. Menteri Bartlett ujar manawa dheweke seneng banget amarga pusat iki dikembangake dening kulawarga Chandiram, "Bakal nggawe pengalaman kanggo nyakup gastronomi Jamaika sing paling apik, hiburan lokal, produk otentik buatan Jamaika sing nuduhake bakat para desainer lokal, kesehatan lan penawaran kesehatan, nggawe para pemimpin lokal lan internasional sing luar biasa, kayata Martin Luther King, sing milih Montego Bay dadi papan perlindungan lan pahlawan nasional pertama kita, Marcus Garvey, lan uga bakal adhedhasar ilmu. ”

Kepala Eksekutif Chandiram Limited, Anup Chandiram, ujar manawa ana pangarep-arep sanajan ana kemunduran sing disebabake pandemi Covid-19, "Ana pelangi ngluwihi cakrawala lan kita bakal enggal ndeleng iki ing industri pariwisata Jamaika."

Dheweke ujar manawa perusahaane nggawe produk sing dirancang kanggo narik pengunjung metu saka hotel sing kalebu klebu kabeh. "Kita pengin nambah pengalamane ing kene ing Jamaika, supaya nalika mulih, dheweke bakal lunga menyang Trip Advisor lan ngomong kanthi apik babagan Jamaika sing apik."

Pengalaman anyar dikembangake kanthi fase kanthi tahap pertama sing wis rampung kanggo ngrampungake wektu tekane pariwisata musim salju taun 2020/21. Rampung dijangka ing taun 2021.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.