Australia Breaking News Breaking News Internasional Warta Breaking Hawaii Pitakonan LGBTQ News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Wong Paling Apik ing Pariwisata yaiku saka Planet Happiness

Pilih basa sampeyan
Wong Paling Apik ing Pariwisata: Paul Rogers saka Planet Happiness
paul rogers nepa
ditulis dening editor

Paul Rogers saka Planet Happiness ngerti kabutuhane tujuan ing babagan mbangun luwih apik; nuduhake informasi babagan penawaran produk; nggawe sinergi kanthi tujuan lan mitra liyane kanggo ndhukung ketahanan & pamulihan Covid-19.

Paul duwe pengalaman 20 taun dadi penasihat pariwisata senior kanggo organisasi pariwisata nasional lan lokal lan wis makarya ing luwih saka selusin negara ing Asia Kidul-Wétan, Afrika, lan Australia. Fokuse yaiku ing arena kebijakan lan perencanaan - nggunakake pariwisata minangka wahana pembangunan. 

Kirim pesen swara: https://anchor.fm/etn/message
Dhukungan podcast iki: https://anchor.fm/etn/support

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.