24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

Langsung munggah: mesin mabur Frank Piasecki

7
7
ditulis dening editor

Boeing umure wis 100 taun luwih enom!

Print Friendly, PDF & Email

Boeing umure wis 100 taun luwih enom!

Wiwit tanggal 15 Juli 1916, Boeing pancen ora bisa ditindakake. Wiwit ngasilake pesawat kanvas-lan-kayu siji-sijine nganti ganti cara nggawe kita liwat segara lan lintang-lintang, Perusahaan Boeing wis dadi perusahaan aerospace paling gedhe ing donya. Situs web Boeings umuk, "kita lagi wae miwiti."

Ing taun mbesuk Boeing ngajak sampeyan melu pesta kanthi acara, kegiyatan lan pengetan sing ora mung ngrayakake inovasi abad kaping pisanan, nanging uga wong lan momen sing menehi inspirasi kanggo urip karo filsafat pangadeg Bill Boeing - "bangun sing luwih apik."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.