Cruising News Pengumuman Pers Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Pemilihan AS nemtokake mangsa lelungan menyang Kuba dening wong Amerika

Pilih basa sampeyan
Pemilihan AS nemtokake mangsa lelungan menyang Kuba dening wong Amerika
AS lelungan menyang Kuba
ditulis dening editor

Ing tampilan Jaringan Perjalanan AS / Kuba, pemilihan AS tanggal 3 November minangka wilayah banyu sing ora bisa uwal saka penasihat perjalanan AS, operator tur, perusahaan pelayaran lan maskapai penerbangan sing pengin ngirim klien menyang Kuba.

Jaringan kasebut mbedakake kabijakan Presiden Donald Trump karo janji-janji sing digawe lawane Joe Biden. https://tinyurl.com/CubaPres

Koordinator jaringan John McAuliff ujar, "Amerika bakal milih Presiden adhedhasar akeh masalah. Kita ngerti manawa umume hubungan AS karo Kuba ora dadi prioritas utama. Nanging ora ana ing industri lelungan sing ora bisa ngerti babagan konsekuensi pemilihan kanggo bisnis potensial karo Kuba. "

McAuliff nyathet, "Presiden Trump wis mungkasi meh kabeh lelungan kanthi sah dening wong Amerika menyang Kuba lan ngrusak pasar sing akeh kanggo panyedhiya AS. Joe Biden janji bakal mulihake bukaan Presiden Obama sing digawe karo Kuba sing nggawe bagean penting ing pasar Karibia. ”

Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi John McAuliff, [email dilindhungi] , 1-917-859-9025

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.