Republik Dominika lan Kuba kanggo nggawe proyek wisata multi-tujuan gabungan

0a1a_709
0a1a_709
ditulis dening editor

SANTO DOMINGO, Dominican Republic – Dominican Republic´s Tourism minister Francisco Javier said in the capital Santo Domingo that his country will jointly develop with Cuba a multi-destination projec

Print Friendly, PDF & Email

SANTO DOMINGO, Dominican Republic – Dominican Republic´s Tourism minister Francisco Javier said in the capital Santo Domingo that his country will jointly develop with Cuba a multi-destination project to bring a larger number of Chinese tourists.

Pejabat kasebut nggawe woro-woro sajrone Forum Kerjasama Republik Dominika-China sing pisanan, ditindakake ing Punta Cana, pusat wisata ing provinsi Dominika wétan La Altagracia.

Menteri Javier ujar manawa panguwasa Kuba kepengin melu operasi multi-tujuan karo negarane kanggo pasar China lan uga pengin kabeh turis China sing ngunjungi Kuba uga demo ing Republik Dominika.

Air China ngumumake bukaan rute Beijing-Havana ing pungkasan Desember kanthi telung penerbangan saben minggu lan iki minangka kabar apik kanggo proyek multi-tujuan gabungan, ujare pejabat kasebut.

Turis Cina kepengin banget ngunjungi papan-papan anyar amarga prakiraan ujar manawa luwih saka 100 yuta wong-wong mau ngunjungi macem-macem tujuan ing saindenging jagad, miturut Kementerian Ekonomi, Perencanaan lan Pembangunan Dominika, salah sawijining penyelenggara forum kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
Ora ana tag kanggo kiriman iki.

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.