24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
News

Pelancong India entuk pembayaran "awis-kirim"

wtmone
wtmone
ditulis dening editor

Perusahaan wisata nggunakake pembayaran "pengiriman tunai" kanggo ngatasi setengah milyar India tanpa akun bank, ujare Laporan Tren Global WTM 2015, karo Euromonitor Intern

Print Friendly, PDF & Email

Perusahaan pariwara nggunakake pembayaran "kirim-on-delivery" kanggo nguntungake setengah milyar wong India tanpa akun bank, ujare Laporan Tren Global WTM 2015, karo Euromonitor International.

Dirilis dina iki (Senin 2 November) ing World Travel Market London, laporan kasebut nyoroti skala pasar sing durung dibayar kanggo populasi India sing durung duwe bank, lan kepiye cara modhal pangiriman tunai (CoD) berkembang kanggo para konsumen kasebut.

Miturut Laporan Tren Global WTM 2015, ing hubungane karo Euromonitor International, sing ngrayakake ulang taune kaping 10 ing WTM London 2015, luwih saka rong pertiga penduduk India urip ing wilayah pedesaan lan mung 7% desa India duwe bank.

Konsumen pedesaan kasebut dadi mayoritas wong sing ora duwe bank India - kira-kira 500 yuta wong ing 2015.

"Kanggo akeh konsumen kasebut, tiket lan lelungan tiket online bisa uga katon kaya impen sing ora nyata, nanging kahanane alon-alon ganti nalika perusahaan lelungan tekan sing ora duwe bank," ujare laporan kasebut.

Pembayaran CoD wis sukses nganggo ritel online, mula sawetara perusahaan lelungan India saiki nggunakake layanan kanggo tiket.

Pelanggan buku online, asring nggunakake agen travel utawa cafe internet, lan pembayaran tunai dikoleksi, sawise tiket bisa didownload utawa dikirim.

Jet Airways wis ndhaptar karo GharPay, sing duwe spesialisasi ing pembayaran CoD, supaya para pelanggan bisa memesan online, lan tiket dikirim liwat email sawise dikoleksi.

Indian Railway Catering and Tourism Corporation (IRCTC) nggawe BookMyTrain.com, sing ngidini para penumpang bisa memesan online, supaya tiket bisa dikirim ing omah sing mbayar.

CoD ora diwatesi mung kanggo tiket transportasi, ujare laporan kasebut.

Travelguru, situs pesenan hotel, uga nawakake layanan iki, disedhiyakake dening merek CoD merek Delhivery.

Cleartrip, salah sawijining agensi lelungan online paling misuwur ing India, nglaporake manawa 26% pangguna online lan 18% pangguna seluler luwih seneng mbayar kabeh pesenan lelungan dening CoD ing taun 2015.

Laporan kasebut nyoroti potensi tuwuhing luwih penting, kanthi komentar: “Akses Internet kanggo pedesaan India lan kutha-kutha cilik katon bakal tuwuh kanthi dramatis, sing nyebabake luwih saka 320 yuta pangguna internet ing taun 2019.

"Akses internet sing luwih apik iki, ditambah karo ketersediaan ponsel sing saya akeh, bisa uga bakal nambah pambayaran seluler lan aplikasi kanggo konsumen sing ora duwe bank. "Ing wulan Agustus 2015, 11 perusahaan, kalebu Airtel lan Vodafone, diwenehi lisensi kanggo transaksi perbankan kayata deposit lan pembayaran.

"Langkah iki diajab bisa nggawa perbankan seluler menyang bank sing ora duwe bank India, padha karo m-commerce M-Pesa Kenya, sing digunakake dening rong pertiga wong diwasa ing Kenya kanggo tuku, kalebu lelungan."

World Travel Market London, Direktur Senior, Simon Press ujar: "Skala sing akeh ing pasar sing durung digunakake iki kaget banget, mula luwih becik ndeleng manawa teknologi nggawa kesempatan lelungan menyang jutaan konsumen."

Kepala Plancong Euromonitor International, Caroline Bremner ujar: "Kanggo akeh pasar sing lagi maju, jinis-jinis tuku iki bisa dideleng minangka cara nggawe kapercayan marang pesenan online amarga pembayaran lan pangiriman tiket ditindakake bebarengan.

"Iki bakal nggawe prabédan dramatis kanggo akeh wong sing sadurunge ora bisa nikmati bathi tumrap wong-wong ing ekonomi sing luwih maju - lan mbukak akeh kesempatan kanggo industri lelungan ing India lan saindenging jagad."

eTN minangka mitra media kanggo WTM.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.