24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

NOVUM Hotel Group ngembangake portofolio karo hotel 330 kamar ing Munich

novumvum
novumvum
ditulis dening editor

HAMBURG, Jerman - Kabeh 330 kamar NOVUM Hotel München Süd dihias kanthi apik, umume kalebu balkon utawa teras.

Print Friendly, PDF & Email

HAMBURG, Jerman - Kabeh 330 kamar NOVUM Hotel München Süd dihias kanthi apik, umume kalebu balkon utawa teras. Kajaba iku, hotel iki nawakake gym, restoran à la carte, bar, ruang konferensi, parkir bawah tanah, taman, lan teras berjemur kanggo kenyamanan lan penak.

"Kanthi hotel iki, kita bakal ngiyatake ngarsane ing pasar hotel ing Munich sing berkembang. Kita wis duwe rencana modernisasi hotel luwih lanjut sawise njupuk alih dhuwit kanggo mesthekake yen kita bisa menehi tamu menginap sing berkualitas tinggi, "ujare David Etmenan, mitra manajemen Grup Hotel NOVUM.

Grup Hotel NOVUM pengin terus ngembang lan nambah portofolio.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.