24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News Singapur

Dewan Pariwisata Uganda milih Brussels Airlines kanggo menehi penghargaan

bursselslslsl
bursselslslsl
ditulis dening editor

Staf ing kantor Brussels Airlines ing Rwenzori House seneng banget nalika kabar yen Dewan Pariwisata Uganda ngandhani babagan nominasi ing kategori maskapai paling apik sing mabur saka Uga

Print Friendly, PDF & Email

Staf ing kantor Brussels Airlines ing Rwenzori House seneng banget nalika kabar yen Dewan Pariwisata Uganda ngandhani babagan nominasi kategori maskapai paling apik sing mabur saka Uganda lan ngajak supaya panel menehi rincian babagan liputan media, rilis, CSR kegiatan, lan dhukungan umum kanggo industri pariwisata.

Ora perlu dicritakake, maskapai kasebut bisa nyedhiyakake kabeh lan liya-liyane, kanthi akeh artikel sing sejatine diwenehake karo koresponden iki lan diterbitake ing media internasional.

Ing 2014, Brussels Airlines dadi maskapai resmi kanggo Kongres Asosiasi Perjalanan Afrika ing Kampala, lan mesthi bakal diwiwiti maneh kanggo 2015 nalika kongres sing bubar dianakake ing Nairobi, nanging kanggo ngalih rute karo mitra senior Lufthansa sing ndeleng maskapai kasebut diwiwiti penerbangan menyang Accra nalika ninggalake ibukutha Kenya menyang Lufthansa.

Penawaran tarif murah sing dikurangi kanggo para pemangku kepentingan pariwisata Uganda nalika lelungan menyang pameran perdagangan internasional utama ing Berlin lan London uga minangka bagean saka komitmen maskapai kasebut menyang Uganda kaya sponsor taun pungkasan Tur Paramotor pertama ing negara kasebut sing ngasilake ringkesan negara kasebut saka perspektif mboten umum. Penghargaan Keunggulan Akademik Universitas Makerere disengkuyung kaya dewan pariwisata sing entuk dhukungan saka maskapai kasebut.

Penghargaan kasebut bakal diumumake nalika sore sore ing Hotel Kampala Serena minangka bagean saka Pameran Pariwisata Mutiara Afrika 2015 sing bakal diluncurake sawetara dina lan wis ndeleng akeh pembeli sing diundang diundang menyang negara kasebut, saiki tur ing taman nasional lan njelajah papan-papan sing apik sing ditawakake negara kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.