Asosiasi Warta Warta Breaking Bahama Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Pengumuman Pers Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Kepulauan Bahama ngumumake protokol perjalanan lan entri sing dianyari

Pilih basa sampeyan
Kepulauan Bahama ngumumake protokol perjalanan lan entri sing dianyari
Pelayaran Bahamas pas musim gugur lan musim salju
ditulis dening Harry S. Johnson

Kepulauan Bahama dina iki ngumumake protokol entri sing streamline sing bakal ngidini para pengunjung bisa luwih seneng lan lancar nglaras pengalaman plancongan Bahamas.

Wiwit tanggal 1 November 2020, Bahama bakal mbutuhake kabeh wong sing lelungan menyang:

1. Entuk tes COVID-19 RTR PCR limang (5) dina sadurunge tekane.

2. Ndhaptar a Visa Perjalanan Kesehatan Bahamas ing travel.gov.bs

3. Sajrone kunjungan, jangkepi a kuesioner kesehatan online saben dina kanggo tujuan nglacak gejala.

4. Njupuk COVID-19 Tes Antigen Cepet ing Dina 5 kunjungan (kajaba mangkat dina 5).

5. Tansah nganggo topeng lan mesthi jarak sosial ing papan umum.

Kajaba iku, wiwit tanggal 14 November 2020, kabeh pengunjung kudu milih sing wajib Asuransi kesehatan COVID-19 nalika ndhaptar Visa Perjalanan Kesehatan. Asuransi kasebut bakal nutupi para plancong sajrone nginep ing Bahamas.

Khusus protokol anyar kaya ing ngisor iki:

Sadurunge lelungan:

1.     COVID-19 Tes RT-PCR

  • Kabeh wong sing lelungan menyang Bahama kudu entuk tes COVID-19 RT-PCR (swab) negatif sing dijupuk ora luwih saka limang (5) dina sadurunge tanggal tekane. 
    • Jeneng lan alamat laboratorium, ing endi tes ditindakake, kudu ditampilake kanthi cetha ing asil tes.
  • Pambébasan:
    • Bocah-bocah umur sepuluh (10) lan kurang.
    • Pilot lan kru maskapai komersial sing tetep sewengi ing The Bahamas.

2.     Visa Perjalanan Kesehatan Bahamas

  • Sawise duwe asil tes COVID-19 RT-PCR negatif, ndhaptar Visa Perjalanan Kesehatan Bahama ing TRAVEL.GOV.BS
  • Klik ing Tab Internasional lan upload asil tes lan dokumen liyane sing dibutuhake.
  • Biaya Visa Perjalanan Kesehatan Bahamas, kalebu Tes Antigen Cepet Day 5 lan asuransi kesehatan wajib, kaya ing ngisor iki:
    • $ 40 - Pengunjung tetep patang wengi limang dina.
    • $ 40 - Warga lan warga sing bali.
    • $ 60 - Pengunjung nginep luwih saka patang wengi.
    • Gratis - Bocah-bocah umur 10 taun utawa luwih

Nalika Rawuh

1.     Patut karo Protokol Monitoring:

  • Sapa wae pengunjung sing nuduhake gejala COVID sawayah-wayah, dheweke kudu melu Tes Cepet Antigen lan nampa asil sing negatif sadurunge diidini nerusake plancongan.
  • Yen wong duwe tes positif, mula kudu diterusake karo tes swab COVID-19 RT-PCR.

2.     Tes Antigen COVID-19 Cepet (yen ditrapake):

  • Kabeh wong sing nginep ing Bahama luwih saka patang wengi / limang dina diwajibake njupuk tes antigen COVID-19 kanthi cepet.
  • Kabeh pengunjung sing mangkat utawa sadurunge limang dina bakal ora kudu njaluk tes iki.
  • Tes cepet gampang, cepet lan bakal ngasilake 60 menit utawa kurang kanthi asil diwenehake kanthi elektronik liwat pesen teks SMS lan email.
  • Properti hotel bakal menehi informasi sing relevan babagan pangaturan tes, dene liyane bakal nggampangake tes cepet sing dibutuhake kanggo tamu.
  • Kabeh wong ing kapal pesiar lan kerajinan kesenangan liyane bisa nggawe tes kanggo tes cepet sing dibutuhake ing pelabuhan entri utawa liwat situs web sing gegandhengan.
  • Kabeh pengunjung liyane, warga sing wis bali lan warga bisa nggawe tes kanggo tes cepet sing dibutuhake ing pelabuhan entri utawa liwat situs web sing gegandhengan.

Sanajan ana watesan kesehatan sing bisa ditrapake saka wektu ke wektu, kabeh wong sing tetep nindakake protokol anyar iki bakal diidini pindhah lan njelajah budaya sing nyenengake lan budaya ing Bahama sing ngluwihi wates hotel lan akomodasi liyane.

Bahama minangka nusantara kanthi luwih saka 700 pulau lan teluk, nyebar luwih saka 100,000 mil persegi, sing tegese kahanan lan kedadeyan virus bisa beda ing saben 16 pulau sing kasedhiya kanggo para tamu. Pelancong kudu mriksa status tujuan pulau sadurunge lelungan kanthi ngunjungi Bahamas.com/travelupdates, ing ngendi dheweke uga bisa mriksa persyaratan entri sing ditrapake kanggo saben anggota partai sadurunge pesenan.

Bahama tetep rajin ngupayakake nyilikake panyebaran COVID-19 ing saindenging pulau, lan langkah-langkah kasebut penting banget kanggo mesthekake yen isih ana. Kesehatan lan kesejahteraan para warga lan pengunjung tetep dadi prioritas utama petugas kesehatan masyarakat. Nanging, penting kanggo dicathet, amarga kahanan COVID-19 sing gampang, ing Bahama lan ing saindenging jagad, protokol bisa diganti.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.