Kepala hotelier India: Paradigma ganti tren perhotelan global nanging mung sawetara

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Kepala hotelier India: Paradigma ganti tren perhotelan global nanging mung sawetara

Pemain utama ing pasar hotel India teka ing acara penghargaan Industri pungkasan - dheweke nuduhake pengalaman lan ngomong babagan cara maju.

Tombol utama sing ditindakake nalika dina pisanan ngobrol karo pimpinan beda, ing ringkesan yaiku industri perhotelan India kaya pirang-pirang negara ing saindenging jagad iki nyekseni owah-owahan tren pasar, pola pelanggan, panjaluk anyar lan implementasi kesehatan lan sanitisasi sing luwih apik. protokol Tinjauan babagan desain lan fungsi, pemanfaatan ruang, teknologi, biaya tetep, lan pemangku kepentingan kabeh kasebut. Sanalika mesthekake industri tetep kompetitif lan progresif. Umume setuju manawa pandemi kasebut menehi kesempatan marang para hotel kanggo nambah lan nguatake industri lan untung ing jangka sing luwih dawa.

Panelis utama ing dina pembukaan kalebu:

🔸Prabhat Verma, Wakil Presiden Eksekutif- Operasi India Selatan lan Internasional, Perusahaan Hotel India (IHCL)

NAnuraag Bhatnagar, Chief Operating Officer, Leela PalacesHotels lan Resor

🔸Zubin Saxena, Direktur Manajemen lan Operasi VP, Radisson Klompok Hotel

🔸Puneet Dhawan, Operasi VP Senior-India lan Asia Kidul, Langsuan

AndMandeep S Lamba, Presiden (Asia Kidul) HVS ANAROCK

🔸Neeraj Govil, Wakil Presiden Senior- Asia Kidul, Marriott internasional

🔸Sunjae Sharma, Operasi VP, Hyatt India lan Anil Chadha, COO, ITC Hotels

Mandeep S Lamba saka HVS ANAROCK ujar, "Kita njamin manawa investor, pamilik hotel, lan wong-wong sing nyoba nggawe karir ing industri perhotelan lan kabeh pihak liya." Dheweke ujar, "Iki kedadeyan sementara lan rong-telung taun mudhun bakal ana pengaruh sing hebat sing bakal disakseni industri." 

Neeraj Govil, Marriott International negesake, "Ing pirang-pirang wulan kepungkur, sektor hotel kudu mikir lan golek ide sing paling apik kanggo njaga arus kas." Dheweke nambah, "Sajrone proses iki, dheweke wis mbukak sawetara aliran penghasilan anyar. Sakabehing biaya operasional saiki, bisa diatasi, utawa variabel sing ditliti. Mudhunake biaya kudu bisa digunakake ing industri utawa bisnis bakal perjuangan ing babagan finansial. " 

Anil Chadha, Hotel ITC sing nanggapi masalah kesehatan lan higienis ujar, "Pelanggan gugup banget, kita kudu menehi jaminan marang pelanggan. Persepsi penting banget ing industri kita; kita ora mung kudu ngilangi kuman nanging uga kuatir. ”

Print Friendly, PDF & Email