Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Pengumuman Pers Resorts tanggung jawab Seychelles Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Richard Quest isih nggoleki Seychelles!

Richard Quest isih nggoleki Seychelles!
Richard Quest isih nggoleki Seychelles!
ditulis dening Harry S. Johnson

Sawise ngunjungi sukses ing tujuan pulau ing wulan Februari taun iki, CNNJangkar terkenal lan koresponden bisnis internasional Richard Quest wis mlebu maneh Seychelles udakara sepuluh dina.

Kunjungan iki kanggo mbentuk maneh urutan kanggo acara "Quest's World of Wonder" sing nggambarake kahanan saiki.

Sajrone kunjungan terakhir, wartawan Inggris seneng banget nampa lan seneng banget karo budaya kreasi Seychelles sing apik, menehi komentar babagan pengalaman dheweke ing pulau-pulau eksotik sing ujar, "Seychelles minangka papan sing luar biasa kanthi pot masarakat leleh lan alam sing luar biasa."
Perjalanan pers CNN difasilitasi dening Dewan Pariwisata Seychelles (STB) kanthi tujuan ngasilake visibilitas kanggo tujuan kasebut.

Diantisipasi bakal nyelehake Nusantara dadi sorotan internasional maneh, Mr Quest lan anggota tim mlebu ing Seychelles saka Dubai ing pesawat Emirates Airlines awal Kamis, 29 Oktober 2020.

Kajaba iku, kanggo pengunjung sing teka ing negara sing ana ing dhaptar Kategori 2 negara sing diidini ngetik Seychelles, trio kasebut diarepake bakal ngetutake protokol sing ditrapake kanggo klompok iki, kalebu ing isolasi ing hotel kasebut sajrone limang dina sabanjure lan miwiti misi kerja minangka tanggal 4 November 2020.
Tim CNN bakal njelajah khazanah Seychelles lan bakal ngunjungi Kepulauan Mahé lan Praslin.

Ngomong babagan kunjungan kaping pindho saka Mr Quest taun iki, Mrs Sherin Francis STB Kepala Eksekutif negesake manawa negara kasebut kudu tetep katon ing saben wektu supaya tetep dadi ndhuwur pikiran para pengunjung lan luwih-luwih ing jaman sing angel kanggo industri. 

"Kita seneng nampa Pak Quest ing Seychelles maneh. Kunjungan iki teka ing wektu sing pas, yaiku publisitas sing penting banget lan mupangat sing jelas kanggo tujuan sing mbuktekake ing jagad yen Seychelles pancen minangka papan sing aman sing dipromosekake tim STB lan kita ngarep-arep ndeleng Seychelles ing jaringan CNN , ”Jarene Bu Francis.

Minangka bagean kanggo nguripake industri pariwisata lokal kanthi kamulyan, para pemangku kepentingan Seychelles wis ngrancang lan terus-terusan ngetrapake langkah-langkah keamanan intensif kanggo njamin kesejahteraan para pengunjung lan keamanan warga lokal.

Munculé Seychelles ing program TV CNN bakal dadi puncak visibilitas kanggo tujuan ing kabeh bawana ing jaringan CNN lan media sosial. 

Program iki minangka seri pertama saka paparan Seychelles sing bakal ditampa ing jaringan sing tumuju taun 2021.


Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.