News

Pemenang Penghargaan Prestasi Terkenal Pariwisata 2015 ing Afrika ngumumake

alainlain
alainlain
ditulis dening editor

Penghargaan Prestasi Terkenal Pariwisata ing Afrika minangka tandha apresiasi kanggo sawijining karya, ujare Menteri Alain St.Ange saka Seychelles

Print Friendly, PDF & Email

Penghargaan Prestasi Terkenal Pariwisata ing Afrika minangka tandha apresiasi kanggo sawijining karya, ujare Menteri Alain St.Ange saka Seychelles

Penghargaan Prestasi Terkenal Pariwisata 2015 ing Afrika diwenehake menyang Menteri Alain St.Ange, Menteri Seychelles sing tanggung jawab Pariwisata lan Budaya, lan iki minangka tandha apresiasi kanggo sawijining wong, ujare Menteri kasebut.

Menteri Alain St.Ange nambahake penghargaan liyane sing prestisius kanggo koleksi sing wis apik banget, nalika dheweke minggu kepungkur dianugerahi Emperor Achiever Award ing Afrika. Ing wulan September, Kamar Dagang & Industri Seychelles (SCCI) menehi Menteri Alain St.Ange karo Sertifikat Pengakuan. "Iki minangka sertifikat pangenalan pisanan saka sektor swasta," ujare Marco Francis, Ketua Kamar Dagang lan Industri Seychelles.

Ngandhani Balai Perjamuan lengkap SAVOY Resort & Spa ing Beau Vallon, Marco Francis ngucapake selamat marang Menteri Pariwisata lan Budaya lan Dewan Pariwisata amarga pakaryan njaga industri pariwisata Seychelles ing jalur sing bener lan terus tetep dadi pilar ekonomi Seychelles.

Ketua Kamar Dagang lan Industri Seychelles (SCCI) ujar manawa Kamar kasebut kaping pisanan mutusake kanggo ngakoni kapribadhen layanan publik amarga dedikasine lan kerja keras lan pengin nalika Hari Pariwisata 2015 ngakoni Menteri Alain St.Ange, Menteri Pariwisata lan Budaya Seychelles, kanggo nggawe rekor teka Seychelles sing teka ing 2015.

Menteri St.Ange diwenehi Sertifikat Pengakuane dening Marco Francis ing ngarep perdagangan pariwisata pulau lan pejabat sektor publik sing ana ing Bola Pariwisata Seychelles 2015.

Iki pertama kaline Dewan Perdagangan lan Industri Seychelles (SCCI) pindah kanggo ngakoni menteri pamimpin umum.

Menteri Seychelles sing tanggung jawab Pariwisata lan Budaya mung September pungkasan uga diajeni ing House of Lords ing London dening Rt. Baroness Sandip Verma, Menteri Pembangunan Internasional Inggris, nalika ditawani Plaque of Honor ing kamar sing kebak para delegasi sing nekani KTT Global India 2015.

Plak Kehormatan sing diwenehake menyang Menteri St.Ange Seychelles ujar: "Plak Kehormatan diwenehake menyang Alain St.Ange, Menteri Pariwisata lan Budaya, Seychelles dening Rt. Baroness Sandip Verma, Menteri Pembangunan Internasional Inggris, ngakoni Pengabdian, Karep, Wani, Komitmen, Semangat, Etika & Keunggulan kanggo Endeavour sing Pinunjul. Ing House of Lords, tanggal 21 September 2015, London.

Sawise nampa Plakat Kehormatan, Menteri Alain St.Ange ujar manawa dheweke sedhih banget ngadeg ing House of Lords ing London kanggo diakoni amarga karyane kanggo pariwisata. "Kita nganti taun 1976 minangka koloni Inggris, lan House of Lords minangka institusi sing kabeh kita weruh ing warta kasebut. Dina iki, aku ngadeg ing institusi gedhe iki, aku emosi banget, "ujare Menteri Seychelles.

Alain St.Ange wis nampa akeh penghargaan lan penghargaan wiwit dheweke njabat dadi Menteri ing Republik Seychelles. Dheweke dadi pembicara rutin ing forum pariwisata internasional lan wis dadi menteri sing misuwur ing antarane para kanca ing jagad pariwisata. Menteri St.Ange ujar nalika njupuk podium ing House of Lords ing London kanggo pidato KTT Global India yen dheweke rumangsa duwe hak istimewa dipilih saka kabeh menteri pariwisata saka Komunitas Bangsa-Bangsa.

Menteri Alain St.Ange uga wis nampa Penghargaan Mahatma Gandhi Award amarga gaweyane tanpa kendhat ngiyatake hubungan Indo-Seychelles.

Ngelingi pers lan anggota komunitas bisnis India nalika upacara penyampaian penghargaan iki, Pak Gurinder Singh, anggota Dewan Pers India, ujar: "Hubungan Indo-Seychelles ditondoi kanthi kekancan, pangerten, lan kerja sama. Hubungan diplomatik ditetepake karo Seychelles sawise kamardikan ing taun 1976, nanging hubungane diwiwiti luwih awal. Ana ijol-ijolan tingkat dhuwur saka loro pihak wiwit Seychelles entuk kamardikan. Presiden Prancis Albert Rene wis asring ngunjungi India. Presiden James Alix Michel ngunjungi negara kasebut ing India ing wulan Februari 2012 lan maneh ing wulan Februari 2012. Mantan Perdana Menteri Smt. Indira Gandhi, Presiden Shri R. Venkataraman, Wakil Presiden Dr. Shankar Dayal Sharma, Wakil Presiden Shri Bhairon Singh Shekhawat Shri SM Krishna, Menteri Pertahanan Shri AK Antony kabeh wis ngunjungi Seychelles kanthi misi muhibah. India duwe hubungan penting karo Seychelles ing bentuk warga India sing kalebu salah sawijining penduduk paling awal ing pulau iki. Ing kesempatan iki, aku uga njupuk kesempatan kanggo ngundang Menteri Kehormatan kanggo acara Segitiga Emas kita sing bakal dianakake wulan Januari, lan kita dijaluk dadi tamu utama ing taun 2015. ”

Dhewe, Dr. Bhishma Narain Singh, mantan Menteri Kabinet pamrentah India lan Gubernur Assam, Meghalaya, Tamil Nadu, uga ujar sadurunge menehi Penghargaan Mahatma Gandhi marang Alain St.Ange, Menteri Seychelles sing tanggung jawab Pariwisata lan Budaya, hubungan Indo-Seychelles kasebut ditondoi kanthi kekancan, pangerten, lan kerja sama. Bhishma Narain Singh nggunakake kesempatan kanggo ngucapake kesepakatan bilateral sing ana ing antarane rong negara kasebut, lan dheweke nerangake kanthi rinci babagan kerja sama sing ana ing bidang kerja sama ekonomi lan perdagangan sadurunge ngrampungake hubungan budaya sing ana ing antarane India lan Seychelles.

Bhishma Narain Singh ujar: "Edisi pertama dina Seychelles-India Day 2013 dirayakake ing Victoria Seychelles antara 4 lan 6 Oktober 2013, lintang-lintang top Bollywood, main maneh para penyanyi, koreografer terkemuka, ahli kuliner, lan musisi saka India nampilake bakat bebarengan karo seniman lokal ing pahargyan kasebut. Lokakarya nari, lokakarya panganan, konser musik, lan pagelaran nari, lan liya-liyane, dianakake kanggo nggumunake wong Seychellois lan India ing telung dina kasebut kanthi pungkasan acara sore gala utama sing fokus ing '100 taun Bollywood' 6 Oktober 2013. ”

Alain St.Ange ujar manawa nalika dheweke melu ing podium kanggo ngucapake upacara kasebut sawise nampa Penghargaan Mahatma Gandhi Award, dheweke diajeni kanthi tumindak sing ditampa kanggo tim ing Menteri Pariwisata lan Budaya lan uga ing Dewan Pariwisata Seychelles. "Dina iki sampeyan wis nuduhake manawa nalika kita kerja keras, kerja kita bakal diakoni adoh saka wates kita dhewe," ujare Menteri St.Ange.

Menteri Alain St.Ange Seychelles uga wis nampa Kunci Kutha saka AS Amerika, lan dheweke dadi Duta Besar kanggo Pulo Reunion. Ing presentasi Sertifikat Merit - Ambassadeur Ile de la Reunion menyang Pak St.Ange dening Pak Azeddine Bouali sing ana ing ngarsane Pak Pascal Viroleau lan pejabat liyane saka pariwisata La Reunion - Alain St.Agge ujar manawa dheweke diajeni amarga dianugerahi Sertifikat Merit iki dening La Reunion. "Kita wis setuju kanggo kerja sama kanggo ngiyatake wilayah lan nambah visibilitas minangka wilayah pariwisata sing penting, ing endi ana keragaman. Ngundang La Reunion dadi co-host karnaval kasebut kanggo mbantu wilayah kita duwe karnaval sing luwih gedhe, nanging ing wektu sing padha mbantu La Reunion dadi prioritas utama ing ngarep pers, lan supaya luwih dikenal ing jagad iki saka pariwisata. Dheweke ngormati upaya kita, lan aku seneng. Seychelles mesthi yakin manawa wilayah sing kuwat bakal njamin industri pariwisata sing luwih gabungan kanggo kabeh Kepulauan Samudra Hindia, "ujare Alain St.Ange.

Sawise ngakoni babagan gaweyan pariwisata ing Kapuloan Vanilla Samudra Hindia dening Alain St.Ange, Menteri Seychelles sing tanggung jawab Pariwisata lan Budaya, Madagascar ngakoni Menteri St.Ange mung sawetara wulan sawise La Reunion menehi Menteri Sertifikat sing menehi jeneng minangka Duta Besar La Reunion.

"Ordo Nasional" dening Madagascar, sing ditandatangani kanthi tepat dening Andry Nirina Rajoelina, Presiden Republik, disajikake menyang Menteri Alain St.Ange ing sawijining upacara resmi sajrone edisi 2012 Pameran Pariwisata Internasional Madagaskar, dening Menteri Jean Max Rakotomamonjy , Menteri Madagaskar sing tanggung jawab Pariwisata, ing ngarsane Ibu Annick Rajaona, Direktur Hubungan Internasional lan Juru bicara Presiden, Pak Eric Koler, Presiden Kantor Nasional du Tourisme de Madagascar, lan para pembesar liyane.

Kanthi Garda Kehormatan lengkap lan trompete nyuarakake, Menteri Jean Max Rakotomamonjy maca Nomer "Ordre Nasional" Resmi 2012 - 570 tanggal 30 Mei 2012 negesake Alain St.Ange minangka "Commandeur de l'Ordre National," sadurunge medhali Menteri Alain St.Ange Seychelles lan diwenehi Sertifikat Resmi.

Madagascar ujar manawa dheweke matur nuwun banget amarga peran utama sing ditindakake Menteri Seychelles ing pangembangan pariwisata kanggo wilayah kasebut lan kanggo nambah visibilitas wilayah kasebut. "Pakaryan lan dhukungan sampeyan mbantu turisme Madagaskar supaya bisa nemokake papan sing pas. Kanthi mekaten, matur nuwun sanget, lan kita gumantung marang keterlibatan pribadi sampeyan sing terus. Matur suwun, sampeyan wis ana ing Madagaskar kanggo Pameran Pariwisata Internasional kanggo nyebutake solidaritas industri pariwisata pulau kasebut, "ujare Menteri Jean Max Rakotomamonjy.

Nalika ngucapake upacara kasebut, Menteri Alain St.Ange ujar manawa dheweke diajeni lan emosional amarga dihias karo Madagascar. "Aku mung bisa ujar manawa aku tetep setya karo konsep Kepulauan Vanilla Samudra Hindia lan aku bakal kerja bareng karo enem pulau klompok Samudra Hindia kanggo njamin kita kabeh bisa sukses ing industri pariwisata pulau masing-masing," ujare Menteri St.Ange Seychelles ujar.

Perlu dielingi manawa pangenalan iki diwiwiti sawise La Reunion sing padha nggunakake Pameran Pariwisata ITB ing Berlin, Jerman, kanggo menehi Menteri Seychelles Alain St.Ange karo sertifikat sing ngakoni dheweke minangka Duta Besar La Reunion kanggo kerja tanpa kendhat promosi promosi wilayah kepulauan Vanilla Samudra Hindia. Menteri Seychelles sing tanggung jawab Pariwisata lan Budaya banjur nampa Sertifikat Merit minangka "Ambassadeur Ile De La Reunion," ora mung amarga kerjaane sing ora kenal lelah ing promosi Kepulauan Vanilla Samudra Hindia, nanging uga menehi sumbangan kanggo nampilake La Reunion liwat Karnaval Internasional de Victoria, Karnaval Kepulauan Vanilla Samudra Hindia.

Alain St.Ange tanggung jawab ngundang La Reunion dadi tuan rumah bareng Seychelles kanggo Carnaval International de Victoria 2012 lan iki mbantu La Reunion supaya luwih katon ing ngarep bank pers sing teka saka patang pojok jagad Ing pidato pers ing Kempinski Resort, dina sadurunge dibukak resmi Karnaval Internasional de Victoria, Karnaval Kepulauan Vanilla Samudra Hindia, sawise klip video promosi Seychelles lan La Reunion dituduhake menyang pitung puluh plus pers sing dikumpulake, Alain St. Ange ngomong babagan La Reunion minangka pulau Samudra Hindia sing nawakake gunung "Swiss kaya" lan gunung berapi pasif sing lembut. "Seychelles lan La Reunion nglengkapi saben liyane minangka pilihan liburan pusat kembar sing ideal," ujare Menteri Alain St.Ange.

Perlu dielingi manawa Presiden Didier Robert, Presiden La Region La Reunion, pribadi nuntun delegasine 100-plus pulau kasebut menyang karnaval ing Seychelles. Dheweke dikancani karo Pascal Viroleau, Kepala IRT (Ile de La Reunion Tourisme).

Loro-lorone Seychelles lan La Reunion dadi bagean saka enem pulau ing wilayah Kepulauan Vanilla ing Samodra India, lan kalorone pulau kasebut nalika kasebut negesake kekarepan kanggo terus kerja sama ing bidang promosi pariwisata amarga dheweke setuju terus ngupayakake. pulau-pulau liyane ing blok kasebut uga nganut Carnaval International de Victoria, Karnaval Kepulauan Vanilla Samudra Hindia, minangka acara sing bisa nambah visibilitas wilayah kasebut.

Seychelles, La Reunion, Madagascar, Mauritius, Mayotte, lan Komoro kabeh kalebu bagean saka klompok Kepulauan Vanilla Samudra Hindia. Kapuloan wis nindakake inisiatif pemasaran gabungan kanggo nambah visibilitas wilayahe. Ing taun kepungkur, klompok Kepulauan Vanilla nganakake rapat maskapai ing Mauritius kanggo ngrembug karo kabeh maskapai sing ngladeni pulau-pulau ing Samodra Hindia nalika arep maju. Wiwit rapat Mauritius, akeh owah-owahan ing jagad penerbangan lan kahanan individu kabeh maskapai (Air Seychelles, Air Mauritius, Air Austral, lan Air Austral) Kepulauan Vanilla Samudra Hindia.

Alain St.Ange, Menteri Seychelles sing tanggung jawab kanggo Pariwisata lan Budaya, uga diwenehake penghargaan saka Panglima Orde Moheli saka Komoro.

Menteri St.Ange diakoni amarga karyane rampung ing Kepulauan Samudra Hindia liwat Organisasi Wilayah Kepulauan Vanilla. Dheweke dadi Presiden Kepulauan Vanilla pertama lan dadi loro mandat berturut-turut dadi Presiden Organisasi Daerah.

Minangka fungsi pribadi, Jean Claude Pech ngirim pangakuan marang Panglima Pesenan Moheli saka Penghargaan Komoro menyang Menteri Alain St.Ange.

Penghargaan Urutan Moheli sing prestisius sing digawe dening Djombe Fatima ing taun 1862 minangka simbol saka Grup Oceania India Internasional sing ngakoni keberanian lan pengabdian sing saiki bakal ngetokake hubungan kekancan sing kuat antarane Moheli ing Komoro lan Seychelles.

Menteri St.Ange ujar manawa dheweke diajeni nampa penghargaan iki dening Komoro. "Aku yakin ana kerja sama regional, lan aku kerja keras kanggo nggabungake pulau-pulau ing Organisasi Kepulauan Vanilla. Minangka wilayah, kita dadi tujuan pariwisata sing kuwat kanthi macem-macem sing bisa dadi iri karo wilayah pariwisata liyane. Aku matur nuwun marang Komoro kanggo pangenalan iki, "ujare Menteri Alain St.Ange.

Menteri Seychelles sing tanggung jawab Pariwisata lan Budaya, sing ana ing India dadi tamu utama ing Kongres Internasional NRI kaping 34, uga diajeni kanthi penghargaan paling dhuwur saka "Penghargaan Prestasi Global" kanggo Kontribusi lan Layanan Luar Biasa ing Penguatan Hubungan Indo-Seychelles . Menteri St.Ange arep menehi pidato utama ing Kongres Internasional taun iki.

Nalika nampa piala lan sertifikat, Menteri Alain St.Ange ujar manawa dheweke bangga ndeleng pulau-pulau cilik segara ing Seychelles sing diakoni dening India amarga karya kasebut ditindakake kanggo ngrampungake hubungan antarane negara-negara sing paling padhet lan Seychelles kanthi 90,000 jiwa.

Upacara iki dianakake ing Majelis Umum Kongres sing kebak anggota sing teka saka papat penjuru jagad.

Air Seychelles miwiti penerbangan langsung mandheg antara Mumbai lan Seychelles sawetara wulan sadurunge rapat penting ing India, lan kedadeyan kasebut ing Kongres Internasional kaping 34 dening Menteri Pulo sing tanggung jawab Pariwisata lan Budaya bakal mbantu nambah visibilitas Seychelles. ing India amarga acara kasebut wis dijamin media sosial India.

Saiki dadi Penghargaan Prestasi Terkenal Pariwisata 2015 ing Afrika sing dadi Menteri Alain St.Ange, Menteri Seychelles sing tanggung jawab Pariwisata lan Budaya minangka tandha apresiasi karyane sing dianggep minangka revolusi bisu kanggo reposisi Pariwisata Seychelles. Menteri kasebut dianugerahi pengakuan paling anyar iki ing upacara penghargaan peringatan tahunan Travellinks sing dianakake ing Ibadan, Nigeria. Travellinks Media ngatur penghargaan kanggo ngakoni upaya kepribadian ing Afrika sing ngupayakake promosi lan pangembangan pariwisata ing bawana lan kabeh sacara umum.

Menteri St Ange, sing dianugerahi paling dhuwur nalika upacara kasebut, ora ana ing acara kasebut, nanging diwakili dening manajer Dewan Pariwisata Seychelles kanggo Afrika Selatan, Lena Hoareau.

Travellinks ujar manawa nominasi Menteri St Ange kanggo penghargaan kasebut, upayane "mbangun maneh Pariwisata Seychelles lan nyusun struktur lan mekanisme sing bakal ningkatake pariwisata kanggo menehi kontribusi kanggo ekonomi sosial lan kesejahteraan negara" wis nyengsemake lan pinuji.

"Sampeyan, kanthi tekad lan tulus tujuane, miwiti revolusi bisu kanggo posisi maneh pariwisata Seychelles, kanthi ngembangake prasarana lan nggawe dhasar sing tetep maju kanggo sektor kasebut. Langkah-langkah raksasa kepemimpinan sampeyan sing apik, minangka bukti gedhe babagan kekuwatan karakter sampeyan minangka pimpinan visioner sing apik, pimpinan tim lan manajer pria lan sumber daya sing nyata, "tambah Travellinks.

Sawise ngucapake tamu ing dina Kamis atas jenenge Menteri, Ibu Lena Hoareau matur nuwun marang Travellinks amarga wis ngerti apa sing ditindakake Seychelles kanggo menehi sumbangan dhewe tumrap pangembangan lan ekspansi pariwisata ing Afrika.

"Seychelles bisa uga cilik, nanging saiki kita dianggep dadi panutan ing Afrika. Kita duwe akeh crita sukses sing bisa dituduhake ing pariwisata, lan kita yakin manawa kanthi makarya bebarengan, kita bisa sinau saka siji liyane lan mbantu ngembangake industri iki ing Afrika lan liya-liyane, "jarene.

"Menteri St.Ange duwe kapercayan sing kuat lan kapercayan sing bakal nggawa Afrika luwih adoh. Dheweke yakin manawa Afrika bakal sukses, Afrika kudu bisa kerja bareng karo Afrika. Pesenane saiki yaiku Seychelles siyap, gelem lan siyap kerja lan mbiyantu ningkatake pariwisata ing Afrika, ”ujare Ibu Hoareau saka Menteri St Ange.

Penghargaan kasebut diwenehake menyang Ibu Hoareau dening Penerbit Media Travellinks, Pak Gbenga Oluboye, sing ujar manawa Menteri Alain St.Ange minangka panutan kanggo benua kasebut kanthi sakabehe.

Ing cathetan matur nuwun sing diwaca dening Ibu Hoareau, Menteri St.Ange ujar manawa dheweke asor banget amarga menang penghargaan bergengsi kasebut.

"Aku bisa njamin kabeh saiki babagan tekadku kanggo makarya ing Seychelles lan bawana kita. Kita kabeh ngerti manawa Afrika kudu makarya luwih akeh karo Afrika yen Afrika dadi luwih kuwat tinimbang saiki. Sampeyan duwe komitmen yen aku bakal kerja kanggo pariwisata kanggo bawana lan jagad iki, kanthi tekad sing bakal digunakake kanggo wisata ing Seychelles, "ujare pesen kasebut diwaca atas jenenge Menteri Alain St.Ange.

Ngomong saka Seychelles wingi, Menteri ujar manawa Ange ujar manawa dheweke merasa dihormati amarga karyane diakoni ing sanjabane Seychelles lan minangka prestasi sing pengin dituduhake lan dikhususake kanggo Seychelles lan masarakat.

Seychelles minangka anggota dhasar saka Koalisi Mitra Pariwisata Internasional (TIK) . Kanggo informasi luwih lengkap babagan Menteri Pariwisata lan Budaya Seychelles Alain St.Ange, klik kene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.