News

Pasar Natal renang Jerman

Pilih basa sampeyan
CHMEm
CHMEm
ditulis dening editor

Jerman misuwur amarga pasar Natal. Pasar Natal kaya ngono wis dipindhah ing banyu ing kutha Emden ing Jerman Lor, ing Negara Bagian Sachonia Hilir.

Print Friendly, PDF & Email

Jerman misuwur amarga pasar Natal. Pasar Natal kaya ngono wis dipindhah ing banyu ing kutha Emden ing Jerman Lor, ing Negara Bagian Sachonia Hilir.

Engelmarkt ing Emden ngilangi lurung-lurung tradisional ing pasar Natal kanthi mindhah pengalaman perayaan ing banyu.

Kutha pelabuhan Emden apik banget lan nyenengake, tradisional lan mbukak pikiran, nglipur lan olah raga, alami lan ijo. Pusat ekonomi lan budaya Frisia Wétan pancen bangga karo prestasine: ing taun-taun pungkasan, meh wae kutha Jerman liyane ora ngasilake akeh pangembangan anyar lan bakal maju lan nggawe rasa percaya diri budaya.

Pasar ing kutha plabuhan cilik ing sisih lor-kulon Jerman sebagian dipasang ing kapal, kalebu kapal museum lan kapal layar tradisional.

Pasar iki meh nemtokake Gemütlichkeit (cosiness) nalika lampu sumunar saka layar lan tiang kapal megah ing wong akeh sing mambu aroma kayu manis lan doyo ing ngisor iki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.